Google+ Το Ξέφωτο: Περί "κλεμμένων" iPhone-iPad

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Περί "κλεμμένων" iPhone-iPad




 
Σήμερα έπεσαν στο "χέρια" του Dimastin δύο μαϊμούδες. Όχι κανονικές βέβαια, αλλά... αντίγραφα ενός iPhone4s και ενός iPad2. Φυσικά δε χάσαμε την ευκαιρία να τα φωτογραφίσουμε και να σας τα παρουσιάσουμε προς ενημέρωση σας. Διότι όπως λέγεται, "ο καλός καταναλωτής είναι ο ενημερωμένος καταναλωτής"!

Φώτο 1 
Οι...συσκευές λοιπόν αυτές (αν μπορούμε να τις πούμε συσκευές), εξωτερικά μοιάζουν αρκετά με τις κανονικές, αλλά το μεγάλο γέλιο -ή κλάμα αν έχεις ήδη αγοράσει μια εξ' αυτών- είναι εντός! Στο δε iPhone υπάρχει μια πλακέτα 1χ1εκ η οποία με την βοήθεια δυο μικρών μπαταριών (τύπου "κουμπί") φωτίζει ένα led, το οποίο ανάβει όταν πατάς το υποτιθέμενο κουμπί ενεργοποίησης πάνω δεξιά και φαίνεται στο κέντρο της οθόνης η ένδειξη : Low Battery και το σήμα της Apple (φώτο 2), με αποτέλεσμα ο αγοραστής-θύμα να "ψαρώνει" κανονικότατα! Φυσικά, οι...κατασκευαστές του, εκτός από την μίνι πλακέτα, έχουν προσθέσει εντός και μια σιδερένια μπάρα, κατάλληλων γραμμαρίων, ούτως ώστε το βάρος του να μοιάζει κανονικό (Φώτο 1)!

Φώτο 2
Στο μουσαντένιο iPad τα πράγματα είναι πιο απλά. Προφανώς ο κατασκευαστής "τα 'χε δώσει όλα" στο μαϊμουδένιο iPhone που περιγράψαμε πριν! Στο εξωτερικό λοιπόν, έχουμε αρκετή ομοιότητα με το original iPad αλλά στο εσωτερικό υπάρχει απλά μια..σιδερένια μπάρα κατάλληλων και πάλι γραμμαρίων και τίποτε άλλο (φώτο 3).

Φώτο 3
Αν λοιπόν σας πλησιάσει κάποιος στο δρόμο και δε σας προσφέρει λουλούδια, αλλά προσπαθήσει να σας πείσει να αγοράσετε ένα "κλεμμένο" iPhone ή iPad, μην την πατήσετε! Μετά από το άρθρο του dimastin, είστε πλέον ενημερωμένοι και κατά συνέπεια, οφείλετε να είστε και ψιλιασμένοι!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θέλω να πω ότι:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...