Google+ Το Ξέφωτο: Η απάντηση του διαχειριστή του Kontra Cinema προς όλες τις ανακρίβειες που έχουν ειπωθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Η απάντηση του διαχειριστή του Kontra Cinema προς όλες τις ανακρίβειες που έχουν ειπωθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Λάβαμε το παρακάτω mail από τον διαχειριστή του  Kontra Cinema και  το δημοσιεύουμε αυτούσιο:


 Σχετικά με την παρακάτω δημοσίευση σας:


Το σαββάτο 5 νοεμβριου 2011 η ιστοσελίδα kontra-cinema.blogspot.com τέθηκε εκτός λειτουργίας μετά από τον εντοπισμό και την σύλληψη του ιδιοκτήτη και διαχειριστή της, Ύστερα από πρόσφατες καταγγελίες για την λειτουργία της παραπάνω ιστοσελίδας ξεκίνησε έρευνα από την ΕΠΟΕ για τον εντοπισμό του διαχειριστή της και το υλικό που συγκεντρώθηκε οδήγησε το τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος στην οικία του παραπάνω ατόμου.
Εκεί, βρέθηκε και κατασχέθηκε όλος ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός που χρησιμοποιούσε . για την λειτουργία της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα kontra-cinema.blogspot.com (διαβάθμιση Alexa Traffic Rank *** στην Ελλάδα με έντονα ανοδική τάση +85% το τελευταίο τρίμηνο) λειτουργούσε ως streaming site, δηλαδή ιστοσελίδα η οποία έδινε την δυνατότητα στα μέλη της να παρακολουθούν online όλες τις πρόσφατες κινηματογραφικές ταινίες, αρκετές από τις οποίες δεν είχαν καν κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες. Σύμφωνα με τα συλλεχθέντα στοιχεία είχαν σημειωθεί περισσότερες από 2.500.000 θεάσεις για ένα σύνολο περίπου 500 κινηματογραφικών έργων.

Στα πλαίσια της έρευνας για τον εντοπισμό της ιστοσελίδας kontra-cinema.blogspot.com, βρέθηκαν στοιχεία για ακόμα μια ιστοσελίδα της οποίας ο διαχειριστής της αντλούσε το περιεχόμενο της (κινηματογραφικά έργα), κυρίως από το kontra-cinema.blogspot.com. Η ιστοσελίδα λειτουργούσε για μικρό χρονικό διάστημα (περίπου 6 μήνες), είχε χαμηλή επισκεψιμότητα και οι επισκέπτες της είχαν πρόσβαση σε κινηματογραφικές ταινίες πρόσφατης κυκλοφορίας, κυρίως ακυκλοφόρητες.

Η παραπάνω δημοσίευση έχει αρκετά ψέμματα τα οποία προκαλούν πρόβλημα τόσο σε εμένα προσωπικά όσο και στην οικογένεια μου. Υπάρχουν ασάφειες και ψέμματα.

    * Η ιστοσελίδα kontra-cinema.blogspot.com (διαβάθμιση Alexa Traffic Rank *** στην Ελλάδα με έντονα ανοδική τάση +85% το τελευταίο τρίμηνο) λειτουργούσε ως streaming site, δηλαδή ιστοσελίδα η οποία έδινε την δυνατότητα στα μέλη της να παρακολουθούν online όλες τις πρόσφατες κινηματογραφικές ταινίες, αρκετές από τις οποίες δεν είχαν καν κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες

Στο κομμάτι με την κουκκίδα, λέει ότι το site λειτουργούσε ως streaming site κάτι το οποίο δεν ισχύει. Πρόκειται περί Portal, δηλαδή ένα site το οποίο απλά ΕΔΕΙΧΝΕ τον τρόπο για να δει ο κόσμος ταινίες. Εγώ προσωπικά ΔΕΝ ανέβαζα κάτι στο ίντερνετ, ΔΕΝ διατηρούσα κάποιο server για να τραβάνε τις ταινίες από μένα και ΠΟΤΕ δεν ασχολήθηκα με κάτι τέτοιο. Οι ταινίες που υπήρχαν στο site προέρχονταν από ΕΛΕΥΘΕΡΗ αναζήτηση με διάφορες μηχανές όπως google, yahoo κτλ ή από προσφορές χρηστών που μας έστελναν τα links με email. Ο διαχειριστής ΔΕΝ ανέβασε κάτι στο διαδίκτυο, ΔΕΝ διατηρούσε κάποιο server, ΔΕΝ φυλακίστηκε ΠΟΤΕ. Απλά η ασφάλεια ακολούθησε τις ΝΟΜΙΜΕΣ διαδικασίες για να κλείσει το site.
Σας παρακαλώ πολύ, δημοσιεύστε ένα νέο άρθρο για να αποκατασταθεί η αλήθεια και το όνομα μου και να σταματήσουν τα προβλήματα για μένα και την οικογένεια μου. Όλες οι δημοσιεύσεις που έχω δει προέρχονται από το http://www.mpla-mpla.gr/content/ekleise-simera-kontra-cinema οπότε αρχίζουμε την διόρθωση από αυτό το site. Αλλιώς θα κινηθώ δικαστικά με αγωγές περί δυσφήμισης του ονόματος μου.


Ο Διαχειριστής του Kontra-Cinema.blogspot.com



Που μπορώ πλέον να βλέπω ταινίες; Εδώ

5 σχόλια :

  1. Katarxin i dioksi den exei to dikaiwma na kleisei to site to blog otidipote mono me dikastiki apofasi mporei na kleisei kapoio site kai auto efoson apodixthi oti eixe kati paranomo opote efoson ta link den einai pranoma vlakeia ekanes ppou to ekleises,

    Y,G I an den to kleiseis i dioksi exei to dikaiwma na se trexei ston eisagelea gia kathe mynisi pou tha sou kai i EPOE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.google.com/support/forum/p/blogger/thread?tid=71756dd923d7a7d8&hl=en

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8a to xanaleitourghseis to site h oxi megale

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. re tous malakes mplexane ton an8ropo kai emeis xasamai thn psixagogia mas den gamiounte ta poutanopaida ths epoe pipe pos tous lenai na to kanoun kai tainia na to anebasoun sto internet!!!gamieste re oust!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.vrisko.gr/details/5fb4_3_b0fdec447b6a30j_51k_j0gbk?what=%CE%95%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20DVD%20VIDEO&where=%CE%9A%CE%AD%CF%81%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B1

    na to arxidaki poy se karfvse.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θέλω να πω ότι:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...