Google+ Το Ξέφωτο: Γυναίκα μετέτρεψε κλασικό VW Beetle σε Porsche!

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Γυναίκα μετέτρεψε κλασικό VW Beetle σε Porsche!



Σαν παιδί  η Megan Ashton ονειρευόταν να πάει στο γάμο της σε μια κλασική Porsche 356.Επείση οικονομικά ήταν αδύνατο να το καταφέρει μέσα σε έξι χρόνια κατάφερε να μετατρέψει το παλιό της Volkswagen Beetle σε Porsche!

Η 26χρονη Megan πάντα ενδιαφερόταν για τα αυτοκίνητα, μεγάλωσε στο γκαράζ του πατέρα της και είχε μάθει πολλά για τα κλασικά αυτοκίνητα. Το αγαπημένο της ήταν πάντα η Porsche 356 - το πρώτο μοντέλο που κατασκευάστηκε ποτέ από τη γερμανική εταιρία, κάτι που ήταν όμως πολύ ακριβό.  Η 356 δημιουργήθηκε από τον Ferdinand Porsche γιο του ιδρυτή της Porsche και είχε πολλά κοινά μέρη με το VW Beetle. Έτσι αγόρασε ένα παλιό σκαραβαίο για  £ 200 του 1969, το 2004για να ξεκινήσει να το μετατρέψει στο κλασικό κόσμημα των ονείρων της.




Χρειάστηκαν έξι χρόνια επίπονης εργασία για να ολοκληρωθεί το όνειρο της. Ήταν πραγματικά ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για την ίδια, και ακόμα πιο εντυπωσιακό κατόρθωμαδιότι ξόδεψε μόνο £ 4.000 ($ 6.300) πάνω σ' αυτό. Τώρα, το παλιό VW Beetle έγινε μια πολυτέλειας Porsche και αποτιμάται σε £ 25.000 ($ 40.000)!!



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θέλω να πω ότι:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...