Google+ Το Ξέφωτο: Sony Ericsson Zylo – Επιστροφή στα Walkman κινητά

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Sony Ericsson Zylo – Επιστροφή στα Walkman κινητά



H Sony Ericsson δίνει ξανά ζωή στην σειρά Walkman κινητών της με μία αρκετά φθηνή πρόταση που μπορεί να καλύψει τις βασικές ανάγκες του μέσου χρήστη. Μάλιστα, ακολουθώντας την τάση για ακόμη μεγαλύτερη σύνδεση με τις υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, το Zylo μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με τους Facebook και τους Twitter φίλους σου σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Το μέγεθος της συσκευής είναι ιδιαίτερα μικρό (103x52x11.5) και το βάρος της φτάνει μετά βίας τα 115 γραμμάρια, κάτι που αυτόματα σημαίνει εύκολη και άνετη μεταφορά στην τσέπη σου. Η πλαστική κατασκευή μπορεί να σου δώσει μια αίσθηση πιο φθηνού προϊόντος, ωστόσο αυτός ήταν ο αρχικός στόχος της σουηδικής κατασκευάστριας εταιρίας εξαρχής. Η οθόνη του στο κεντρικό τμήμα φτάνει τις 2.6 ίντσες διαγώνιο και στο κάτω μέρος θα βρεις όλα τα κλασικά πλήκτρα συσκευών της Sony Ericsson. Στα πλαϊνά τμήματα υπάρχει η υποδοχή για το USB καλώδιο, για τα ακουστικά, το πλήκτρο για την ενεργοποίηση της λειτουργίας Walkman καθώς και τα αντίστοιχα για την αυξομείωση της έντασης του ήχου. Οι καμπύλες του πλαστικού δίνουν την καλύτερη δυνατή αίσθηση στο κράτημα και το κινητό κάθεται τέλεια στο χέρι του χρήστη. Μπορεί λοιπόν η ποιότητα κατασκευής να μην είναι η καλύτερη δυνατή, ωστόσο ο σχεδιασμός καταφέρνει να... πάρει ρεβάνς.

Το Zylο φέρει το κλασικό περιβάλλον χρήσης των Sony Ericsson κινητών με ότι αυτό συνεπάγεται: άνετη και γρήγορη πλοήγηση, καθώς και δυνατότητα για multitasking. Στην κεντρική οθόνη του menu μπορούν να προστεθούν πέντε διαφορετικά widgets/applications, τα οποία είναι τα Facebook, Music Genie, MySpace, Twitter και Walk Mate. Η λειτουργία της συσκευής με όλες τις παραπάνω εφαρμογές είναι άριστη και χάρη στο ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον κάθε μίας από αυτές, ο χρήστης έχει όλες τις επιλογές μέσα στο πλαίσιο της ενεργής οθόνης του. Όσον αφορά στις κλήσεις, η συσκευή προσέφερε πεντακάθαρη συνομιλία χωρίς παρεμβολές, ενώ και με τα SMS δε συναντήσαμε το παραμικρό πρόβλημα. Μοναδική σημείωση που πρέπει να γίνει είναι πως παρά τη δυνατότητα διαχείρισης της προσωπικής αλληλογραφίας, η συσκευή δεν μπορεί να "διαβάσει" επισυναπτόμενα αρχεία, κάτι που αυτόματα δεν την καθιστά ιδανικό σύντροφο για τους επαγγελματίες. Η κάμερα των 3MP καταγράφει φωτογραφίες και videos σε μέτρια ποιότητα με σχετικά έντονο το φαινόμενο του "θορύβου", κάτι που ίσως φανεί περισσότερο μετά από κάποιο upload ενός στιγμιότυπου στο Facebook. Τέλος, οι μουσικές εφαρμογές της συσκευής αποτελούν και το "δυνατό" χαρτί της, αφού προσφέρουν όλες τις πιθανές λειτουργίες που θα αναζητήσεις, έτσι ώστε να απολαύσεις εν κινήσει τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες.

menslounge.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θέλω να πω ότι:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...