Google+ Το Ξέφωτο: Ανέκδοτο

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ανέκδοτο

Απίστευτα πιωμένες και περπατώντας για το σπίτι, ένιωσαν την ανάγκη να κατουρήσουν, έτσι, σταμάτησαν χωρίς να το καταλάβουν λόγω σκοταδιού, σ” ένα νεκροταφείο.

Η μια τους δεν είχε τίποτα μαζί της να σκουπιστεί μετά, κι έτσι σκέφτηκε ότι θα έβγαζε το εσώρουχό της και θα το χρησιμοποιούσε.

Η φίλης της όμως φορούσε ένα πιο ακριβό εσώρουχο και δεν θέλησε να το καταστρέψει. Αλλά βρέθηκε αρκετά τυχερή, γιατί, μόλις κάθισε δίπλα σε έναν τάφο που είχε ένα στεφάνι, πάνω του είχε και μια κορδέλα, κι έτσι αποφάσισε να σκουπιστεί με αυτήν.

Αφού έκαναν τα κορίτσια την ανάγκη τους, προχώρησαν να πάνε στο σπίτι. Την επόμενη ημέρα ένας από τους συζύγους των γυναικών ανησύχησε για το ότι η γλυκιά και αθώα σύζυγός του ήταν ακόμα στο κρεβάτι άρρωστη από το μεθύσι, έτσι τηλεφώνησε στον άλλο σύζυγο λέγοντας:

- “Αυτές οι νύχτες των γυναικών πρέπει να σταματήσουν!

Αρχίζω να υποψιάζομαι το χειρότερο…

Η σύζυγός μου ήρθε σπίτι τύφλα, και το χειρότερο;

Χωρίς εσώρoυχο!!

- “Αυτό δεν είναι τίποτα,” είπε ο άλλος σύζυγος, “Η δικιά μου επέστρεψε με μια κορδέλα κολλημένη στον πισινό της όπου έγραφε……..’Από όλους τους συναδέλφους στο σταθμό της πυροσβεστικής. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θέλω να πω ότι:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...