Google+ Το Ξέφωτο: Συμβουλές για αγορά τηλεόρασης μέρος 1ο: γενικά

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Συμβουλές για αγορά τηλεόρασης μέρος 1ο: γενικά


Πρόκειται να αγοράσετε καινούρια τηλεόραση; Δείτε εδώ τι θα ήταν καλό να προσέξουμε προτού κάνουμε την κίνηση, ώστε να κάνουμε μια καλή αγορά!

Για να κάνουμε μια καλή αγορά τηλεόρασης, καλό είναι να προσέξουμε κάποια πράγματα από πριν.

Στο πρώτο μέρος του άρθρου μας σας παρουσιάζουμε κάποιες γενικές συμβουλές για αγορά τηλεόρασης, που θα πρέπει να πάρετε υπόψιν πριν την αγορά.

Ας δούμε λοιπόν ποια είναι αυτά!


1) Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι έχετε μετρήσει το χώρο σας και ότι θα χωρέσει άνετα η τηλεόραση στις ίντσες που τη θέλετε με όλα τα παρελκόμενα, πχ στο έπιπλο που θα την τοποθετήσετε.

2) Μετρήστε πόση είναι η απόσταση από το σημείο που κάθεστε και αγοράστε τηλεόραση με την ανάλογη διάσταση. Απλά, για να βρείτε περίπου πόσες ίντσες είναι κατάλληλες, πολλαπλασιάστε την απόσταση με το 13. Πχ αν η απόσταση είναι ~2.5 μέτρα: 2,5 * 13 = 32,5 , άρα αγοράστε 32 ιντσών τηλεόραση.

3) Αν πρόκειται να αγοράσετε τηλεόραση μεγάλου μεγέθους, βεβαιωθείτε ότι χωράει στο αυτοκίνητό σας!

4) Αν δεν είστε fan της τεχνολογίας, βεβαιωθείτε από το τηλεκοντρόλ, ότι είναι εύκολο για εσάς να τη χειριστείτε. Μπορεί κατόπιν εορτής, να ανακαλύψετε ότι κάποιες λειτουργίες είναι πολύ δύσχρηστες για εσάς... οπότε προσέξτε πριν την αγοράσετε.

5) Μην ψωνίσετε βασιζόμενοι μόνο στην τιμή. Καλύτερα να αγοράσετε κάτι πιο ποιοτικό, παρά κάτι πολύ μέτριο... Το πολύ πολύ, κάντε οικονομίες και υπομονή 1-2 μήνες και δώστε κάτι παραπάνω να πάρετε κάτι καλύτερο. Η ποιότητα μετράει πάρα πολύ στην τηλεόραση!

6) Μη δίνετε τόση σημασία στον ήχο. Ούτως ή άλλως, δεν θα ευχαριστηθείτε ποιότητα ήχου από τα ηχεία της τηλεόρασης. Μπορείτε σε κάποια φάση να διαθέσετε λίγα χρήματα ακόμα και να αγοράσετε ένα home cinema, εκεί είναι "όλα τα λεφτά"!

7) Κάντε καλή έρευνα αγοράς και μη βιαστείτε να αγοράσετε τηλεόραση! Ψάξτε στο internet, δείτε τι θα πρέπει να προσέχετε, επισκεφθείτε καταστήματα για να δείτε από κοντά διάφορα μοντέλα, ενημερωθείτε για καινούριες λειτουργίες και τεχνολογίες, συγκρίνετε τιμές, κλπ. Πολύ απλά, να είστε... διαβασμένοι!

8) Αναλογιστείτε τι θα θέλατε πραγματικά να έχει η τηλεόρασή σας. Μην πάτε και δώσετε ένα σωρό λεφτά για λειτουργίες και πράγματα τα οποία δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ποτέ... Απλά σκεφτείτε ώριμα τι θα θέλατε πραγματικά από μία τηλεόραση και αγοράστε μία που να πληρή μόνο αυτά τα κριτήρια, και... όσο γίνεται τουλάχιστον, τίποτα παραπάνω!


συμβουλές για αγορά τηλεόρασης

Αυτές είναι λοιπόν κάποιες γενικές συμβουλές για αγορά τηλεόρασης. Σύντομα ακολουθεί και το 2ο μέρος με συμβουλές για αγορά τηλεόρασης, επάνω στα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να προσέξετε να έχει, ώστε να κάνετε μία καλή αγορά.
http://coolweb.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θέλω να πω ότι:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...