Google+
Το Ξέφωτο: Παγωμένη κόκα-κόλα. Μια αποκλειστικότητα στο Χονγκ-Κονγκ
Σελίδες
Αρχική σελίδα
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
Σαν σήμερα
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
ΖΩΔΙΑ
Αρχικη
Αστεια
Αξιζει να το δεις
Βιντεακια
Γενικα
Ενδιαφεροντα
Παραξενα
Τεχνολογια
Υγεια
Φωτογραφιες
Επικοινωνια
Ανεκδοτα
Για προβληματισμο
Ωφελιμα λογια
Φιλικα Ιστολογια
Διαφημιστειτε στο ξεφωτο
Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012
Παγωμένη κόκα-κόλα. Μια αποκλειστικότητα στο Χονγκ-Κονγκ
Απλά ανοίγουμε
το μπουκάλι
,
παίρνουμε μια μικρή γουλιά
, κλείνουμε
και την γυρίζουμε
ανάποδα
,
μόλις
πίσω στην αρχική
θέση και
αρχίζει να δημιουργείτε
μέσα
πάγος
.!
...
Σίγουρα πολύ υγιεινή....
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Θέλω να πω ότι:
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης ( Atom )
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Θέλω να πω ότι: