Google+ Το Ξέφωτο: Παγωμένη κόκα-κόλα. Μια αποκλειστικότητα στο Χονγκ-Κονγκ

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Παγωμένη κόκα-κόλα. Μια αποκλειστικότητα στο Χονγκ-Κονγκ


Απλά ανοίγουμε το μπουκάλι, παίρνουμε μια μικρή γουλιά, κλείνουμε και την γυρίζουμε ανάποδα, μόλις πίσω στην αρχική θέση και αρχίζει να δημιουργείτε μέσα  πάγος.! ...



Σίγουρα πολύ υγιεινή....

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θέλω να πω ότι:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...