Google+ Το Ξέφωτο: Διακοπές σε κορυφαία spa

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Διακοπές σε κορυφαία spa

spa-cities

 Οι περισσότεροι άνθρωποι, κάποια στιγμή στην ζωή τους, αισθάνονται άλγη και πόνους στο κορμί. Ένας από τους καλύτερους τρόπους να αντιμετωπίσεις τέτοια προβλήματα είναι μία επίσκεψη σε spa, όπου μπορείς να αφήσεις τη φύση να κάνει το θαύμα της. Υπάρχουν αναρίθμητες λουτροπόλεις στον κόσμο που είναι διάσημες για τα spa και άλλους θεραπευτικές μεθόδους με τη χρήση νερού.

Σας παρουσιάζουμε τις 10 καλύτερες, ώστε να συνδυάσετε την ίαση, με τις διακοπές σας.

Πουκέτ, Ταϊλάνδη

spa-puket

Από αυτό το υπέροχο νησί προέρχεται το διάσημο ταϊλανδέζικο massage. Η παράδοση της Ταϊλάνδης συνδυάζεται με νέες τεχνικές και ο πελάτης μπορεί να απολαύσει τις ευεργετικές ιδιότητες του ατμού και των βοτάνων. Στα καλά spa του Πουκέτ, το προσωπικό είναι εξειδικευμένο και οι εγκαταστάσεις διαθέτουν απίστευτη θέα στη θάλασσα.

Παλμ Σπρινγκς, ΗΠΑ

spa-palmspringa

Στην μαγευτική πόλη της Καλιφόρνια μπορεί κανείς να βρει πολυάριθμα θέρετρα, φυσικά μεταλλικά νερά και spa. Βρίσκεται στην έρημο της Καλιφόρνια και μπορείς να χαλαρώσεις απολαμβάνοντας θεραπείες, όπως υδροθεραπεία και εξειδικευμένο massage.

Μαγιόρκα, Ισπανία

spa-mallorca

Το δημοφιλές νησί της Μαγιόρκα είναι διάσημο για τις παραλίες και τη νυχτερινή ζωή του. Επιπλέον, είναι ένα ιδανικό μέρος για να χαλαρώσεις. Διαθέτει μερικά από τα καλύτερα spa στην Ευρώπη και μπορείς να απολαύσεις σχεδόν τα πάντα.

Μπανφ, Καναδάς

spa-banff

Η πόλη Μπανφ βρίσκεται σε ορεινή περιοχή και θεωρείται ένα από τα καλύτερα θέρετρα του Καναδά, το οποίο επισκέπτονται κυρίως φανατικοί skier. Υπάρχουν, επίσης, ιαματικά λουτρά τα οποία επισκέπτονται οι skiers μετά από τραυματισμούς.

Λας Βέγκας, ΗΠΑ

spa-las-vegas

Το Λας Βέγκας, που βρίσκεται στην έρημο της Νεβάδα, είναι από τις πιο πολυδιάστατες πόλεις στον κόσμο. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορείς μόνο να τζογάρεις και να παρακολουθήσεις μοναδικά shows. Αποτελεί επίσης ιδανική τοποθεσία για να χαλαρώσεις. Επισκεφθείτε ένα από τα πολλά spa και θα αισθανθείτε την απόδραση από το σώμα σας.

Βουδαπέστη, Ουγγαρία

spa-budapest

Η μαγευτική πόλη της Βουδαπέστης, με την πλούσια ιστορία να τη συνοδεύει, είναι γνωστή ως η πόλη των spa από τη δεκαετία του '30, καθώς είναι γεμάτη με φυσικές ιαματικές πηγές. Οι 120 πήγες παράγουν πάνω από 700.000.000 λίτρα νερού την ημέρα. Μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα 15 δημόσια λουτρά ή κάποιο πολυτελές spa.

Μπαλί, Ινδονησία


spa-bali

Το Μπαλί είναι γνωστό και ως η πρωτεύουσα των spa στην Ασία, αφού υπάρχουν πάνω από 200 επιχειρήσεις που ασχολούνται με τη φυσική ίαση. Σε αυτά τα spa αξιοποιούνται φυσικές μέθοδοι και υλικά όπως τροπικά φυτά, θαλάσσια φύκια και εξωτικά φρούτα.

Μαυρίκιος

spa-mauritius

Το πανέμορφο νησί που βρίσκεται στον Ινδικό Ωκεανό, είναι ιδανικό μέρος για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τα μαγευτικά τοπία. Στον Μαυρίκιο βρίσκονται αρκετά πολυτελή και διάσημα spa, στα οποία αν διαθέτεις τα χρήματα, αποκτάς μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης.

Κάρλοβι Βάρι, Τσεχία

spa-karlovy

Από τον 15ο αιώνα, η πόλη είναι διάσημη για τις θερμές πηγές της. Το πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία νερό θεωρείται εξαιρετικό για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον μεταβολισμό και το πεπτικό σύστημα. Κατά τη διάρκεια του 18ου και 19ου αιώνα ήταν η αγαπημένη πόλη Τσάρων κι άλλων ευγενών της εποχής. Μέχρι σήμερα πολλοί άνθρωποι επισκέπτονται την πόλη για να πιουν το πολύτιμο νερό και να απολαύσουν τις θεραπευτικές ιδιότητές του.

Νάπα Βάλεϊ, ΗΠΑ

spa-napa-valley


Η περιοχή που είναι διάσημη στις ΗΠΑ για την παρασκευή κρασιού, διαθέτει επίσης και πολλά spa. Ένα εξ αυτών στεγάζεται σε μια τεράστια σπηλιά που παλαιότερα χρησιμοποιούταν για τη φύλαξη κρασιού.

http://boyz.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θέλω να πω ότι:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...