Google+ Το Ξέφωτο: Αυτοκίνητο Πόλης Κρύβει Σκούτερ Στο Πίσω Μέρος Του

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Αυτοκίνητο Πόλης Κρύβει Σκούτερ Στο Πίσω Μέρος Του




Ένα από τα προβλήματα της οδήγησης στις μεγάλες πόλεις, είναι ότι όταν καταφέρεις να βρεις μια καλή θέση στάθμευσης, δε θες να την εγκαταλείψεις.
Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μετακινηθείς με τα μέσα δημόσιας μεταφοράς ή να λιώσεις πολλές σόλες παπουτσιών για να φτάσεις εκεί που πραγματικά θες να πας (σε αντίθεση με εκεί που υπάρχει χώρος στάθμευσης).
Αυτό το μικρό αυτοκίνητο πόλης έχει τη λύση, καθώς διαθέτει ένα ηλεκτρικό σκούτερ για να μετακινείστε από μέρος σε μέρος.
Το McCar κατασκευάστηκε από τη Geely, την Κινέζικη εταιρία που έχει αποκτήσει τη Volvo και διαθέτει ένα τελείως ανεξάρτητο ηλεκτρικό σκούτερ.
Ένα πρωτότυπο του αυτοκινήτου επιδεικνύεται αυτές τις ημέρες στην έκθεση αυτοκινήτου της Shanghai.
Η Geely λέει ότι το McCar θα είναι διαθέσιμο σε δυο εκδόσεις, ένα πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο με αυτονομία 150 χιλιομέτρων και ένα υβριδικό που θα φορτίζει και από την πρίζα γι’ αυτούς που θέλουν μεγαλύτερη αυτονομία.
Το ηλεκτρικό σκούτερ του διανύει 29 χιλιόμετρα με μια φόρτιση, που ακούγεται αρκετό για να σας πάει σε κάθε κατάστημα ακόμα και στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο.



Άλλη μια επιλογή σας επιτρέπει να αντικαταστήσετε το σκούτερ με μια πιο παραδοσιακή καρέκλα με τροχούς, κάνοντας το McCar μια καλή επιλογή για ανθρώπους με κινητικά προβλήματα.
Η Geely δεν ανακοίνωσε αν σχεδιάζει να βγάλει στην παραγωγή το McCar, αν και φοβάμαι ότι οι άνθρωποι της McDonald μπορεί να έχουν κάτι να πουν για το όνομά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θέλω να πω ότι:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...