Google+ Το Ξέφωτο: LUIS ALBERTO SUAREZ ο ήρωας των κάτω χωρών σε νέες περιπέτειες!!

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

LUIS ALBERTO SUAREZ ο ήρωας των κάτω χωρών σε νέες περιπέτειες!!

Ο Luis Alberto Suarez πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε με την άφιξή του στη Liverpool και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της σημαντικότερης μεταγραφής της χειμερινής περιόδου του 2011 έναντι 26,5 εκ. ευρώ!



Ο 24χρονος Ουρουγουανός με τη φανέλα του Ajax δίεγραψε αξιοθαύμαστη πορεία. Κατά την τελευταία αγωνιστική περιόδο 2009-2010 σημείωσε 49 γκολ σε 48 εμφανίσεις (35 στην Eredivisie, 8 στο ολλανδικό κύπελλο και 6 στις ευρωπαϊκές συμμετοχές του Αίαντα). Το 2010 ψηφίστηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής της Ολλανδίας και το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς έλαμψε με την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Αφρικής (3 γκολ και... μία εκπληκτική απόκρουση στον προημιτελικό με την Γκάνα). Όταν υπέγραφε στον Άγιαξ (το 2007) ούτε να φανταστεί μπορούσε όσα θα πετύχαινε στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Ο κύκλος του όμως στην Ολλανδία έκλεισε με τη λήξη της προηγούμενης αγωνιστικής σαιζόν όταν και ζήτησε επίμονα να μεταγραφεί. 
Ο Σουάρεζ, και κυρίως ο μάνατζέρ του, γνωρίζουν πως το 1/2 των τερμάτων που πέτυχε στην Eredivisie είναι αρκετό για να κατακτήσει και την κορυφή της Ευρώπης, αρκεί να επιτευχθεί στα πρωτοκλασάτα πρωταθλήματα της Αγγλίας ή της Ισπανίας. 
Σημειώστε από τώρα το όνομά του στους υποψήφιους για τη χρυσή μπάλα της ΦΙΦΑ...    

 


http://sundaysportstories.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θέλω να πω ότι:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...