Google+ Το Ξέφωτο: Μαγικά Φασόλια

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Μαγικά Φασόλια





Σας παρουσιάζουμε μία μεγάλη επιστροφή από το παρελθόν. Ονομάζεται Magic Bean. Σίγουρα όλοι μας στο δημοτικό σχολείο είχαμε φυτέψει φασόλια μέσα σε ποτισμένο με νερό βαμβάκι και περίφανοι παρουσιάζαμε το φυτό μας στην τάξη. Δεν γνωρίζουμε εάν το ίδιο γίνετε και σήμερα αλλά πριν από λίγα χρόνια ήταν πολύ δημοφιλές!


Το μαγικό φασόλι θα μεγαλώσει και θα ψηλώσει όπως ένα κανονικό φασόλι (6 ίντσες-15 εκατοστά ύψος) με τις ευχές / διατυπώσεις να εμφυτεύονται πάνω στο φυτό. Ως εκ τούτου και Magic Bean. Οι τρεις ευχές που περιλαμβάνονται είναι "Good Luck, I Miss you, I Love you"
Υπάρχουν δύο τρόποι για να φυτέψετε το φασόλι. Ο κλασικός είναι να το βάλετε στο έδαφος και να του δείχνετε την κατάλληλη φροντίδα κάθε μέρα μέχρι να μεγαλώσει.
Η άλλος, και ο πιο ελκυστικός τρόπος, είναι να το φυτέψετε στο Κρυστάλινο εδάφους. Ναι καλά ακούσατε. Στις μαγικές κρυστάλινες μπάλες!
Οδηγίες Παρασκευής:
Βήμα 1: Ετοιμάστε ένα χαμηλό ποτήρι ή ποτήρι κρασιού, ανάλογα με το γούστο σας. Αδειάστε τις κρυσταλικές μπάλες στο ποτήρι.
Βήμα 2: Γεμίστε τα 3/4 του ποτηριού με νερό. Για καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε αποσταγμένο νερό.
Βήμα 3: Περιμένετε.
Σας προτείνουμε να γεμίσετε το ποτήρι με νερό το βράδι για να είναι έτοιμο την άλλη μέρα το πρωί. Οι κρυσταλικές μπάλες θα αποροφήσουν το νερό και θα μεγαλώσουν έως και 200 φορές σε όγκο! Αδειάστε όσο νερό δεν έχει αποροφηθεί. Λειτουργεί και με πολύ πιο γρήγορο τρόπο, γεμίζοντας το ποτήρι με ζεστό νερό (χρειάζετε μόνο μια ώρα). Αλλά εάν δεν βιάζεστε ή βαρίεστε να βράσετε νερό, το κρύο είναι μια χαρά.
Βήμα 4: Ξυπνήστε και φυτέψτε τα Μαγικά Φασόλια!
Αυτό είναι το πιο συναρπαστικό και υπέροχο μέρος. Μόλις ξυπνήσετε το επόμενο πρωί, θα αντικρίσετε κάτι μοναδικό. Πολλές όμορφες παιδικές ροζ, μπλε, κίτρινες, πορτοκαλί, λευκές διαφανής μπάλες με ζελεδένια αφή, θα έχουν γεμίσει το ποτήρι σας!
Τώρα ήρθε η ώρα για την τοποθέτηση του μαγικού φασολιού! Σπρώξτε το απαλά μέσα στο ποτήρι μέχρι να φτάσει στον πάτο!
Τελικό Βήμα: Μεγάλωσε Μαγικό μου Φασόλι!
Το σπουδαιότερο για το κρυστάλλινο εδάφους είναι ότι δεν χρειάζετε να το ποτήσετε ποτέ! Παρέχει συνεχώς την ακριβή ποσότητα υγρού στον περιβάλλοντα χώρο του φασολιού, ποτέ δεν το πνίγει ή το ξερένει. Δεν χρειάζεται να το ποτήσετε όσο οι μπάλες είναι μεγάλες και στρογγυλές. Αλλιώς μόλις αρχίσει να χάνει την υγρασία του προσθέστε λίγο νερό.
Θα το βρείτε στο Gadget-Shop, τον ηλεκτρονικό παράδεισο για gadgets και ασυνήθιστα δώρα!




Το νερό στις κρυστάλλινες μπάλες μπορεί να κρατήσει τα λουλούδια και τα φυτά σας φρέσκα για διάστημα έως και 3 χρόνια. Επίσης μπορεί να αναμειγχεί με κανονικό χώμα
Οι κρυσταλικές μπάλες θα αποροφήσουν το νερό και θα μεγαλώσουν έως και 200 φορές σε όγκο
Σετ των 3 φασολιών

http://www.gadget-shop.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θέλω να πω ότι:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...