Google+ Το Ξέφωτο: Γουρούνι με δύο πόδια γίνεται τουριστική ατραξιόν!

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Γουρούνι με δύο πόδια γίνεται τουριστική ατραξιόν!

Πριν από περίπου 10 μήνες, σε ένα μικρό χωριό μιας κινέζικης επαρχίας γεννήθηκε ένα γουρουνάκι χωρίς πίσω πόδια.
Ο ιδιοκτήτης του, Wang Xihai αρνήθηκε πεισματικά να το ξεφορτωθεί, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για ένα ζωντανό πλάσμα και οπότε θα πρέπει να έχει την ευκαιρία να επιβιώσει παρά την αναπηρία του. Έχοντας αυτό στο μυαλό του, δεν άκουσε ούτε τη γυναίκα, η οποία (όπως και όλοι οι γείτονες) πίστευε ότι έπρεπε να το σκοτώσει για να σταματήσει και το ίδιο να υποφέρει.
Αντίθετα, ο Wang Xihai βλέποντας τη θέληση του μικρού γουρουνιού να ζήσει, αποφάσισε να το βοηθήσει όσο περισσότερο μπορούσε. Έτσι όταν ήταν ακόμα μερικών ημερών ξεκίνησε να το εκπαιδεύει. Ένα μήνα αργότερα τα είχε καταφέρει. Το γουρούνι του άρχισε να κινείται με τα δύο του μπροστινά πόδια.

Γουρούνι με δύο πόδια γίνεται τουριστική ατραξιόν!

Από τότε οι χωρικοί ονόμασαν το γουρούνι Zhu Jianqiang δηλαδή «γουρούνι με τη μεγάλη θέληση».
Σήμερα, το Zhu Jianqiang παρόλου που ζυγίζει περίπου 50 κιλά, είναι σε θέση να περπατάει στα μπροστινά του πόδια σχεδόν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Γουρούνι με δύο πόδια γίνεται τουριστική ατραξιόν!

Τα νέα για το αξιοθαύμαστο αυτό γουρούνι διαδόθηκαν γρήγορα στην ευρύτερη περιοχή και σύντομα ο κόσμος άρχισε να έρχεται για να το δει. Πλέον, δεκάδες τουρίστες επισκέπτονται καθημερινά το σπίτι του Wang Xihai για να δουν από κοντά το γουρούνι του.
Ο ίδιος με πολύ περηφάνια δηλώνει «δε το πουλάω όσο μεγάλες προσφορές και αν δεχτώ».

http://perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θέλω να πω ότι:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...