Google+ Το Ξέφωτο: Το αυτοκίνητο του μέλλοντος.

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Το αυτοκίνητο του μέλλοντος.

Αυτό το καταπληκτικό σχέδιο από την Audi είναι ο νικητής του διαγωνισμού σχεδίασης για το 2009, η ιταλική ακαδημία παγκόσμιου αυτόματου σχεδίου Domus  βραβείο στον πιο καινοτόμο στην αυτοκίνηση. Οι υποσχέσεις του "καρχαρία" της Audi  είναι ένα από τα αυτοκίνητα διέγερσης του μέλλοντος.



Ο "καρχαρίας" της Audi έχει σχεδιαστεί από το Karim Doku που εμπνεύστηκε με τις μοτοσικλέτες και τα αεροπλάνα για να δημιουργήσει ένα τρισδιάστατο πρότυπο ενός φουτουριστικού αυτοκινήτου, το σχέδιο είναι καταπληκτικό επειδή δεν έχει καμία ρόδα. Οι αιχμηρές άκρες του, η δομή του και το πολύ γκρίζο το κάνει να μοιάσει με έναν καρχαρία, και ο καρχαρίας Audi επιδιώκει να είναι έτσι στο δρόμο.


Στο όραμα του δημιουργού του για μια μεταφορά της υψηλής απόδοσης και της προηγμένης τεχνολογίας, ικανή τους περιορισμούς των συμβατικών αυτοκινήτων προσφέρει τους επιβάτες «συγκινήσεις και υψηλή ασφάλεια.» Αυτό είναι ένα άριστο παράδειγμα φουτουρισμού δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα ότι μια ημέρα θα μπορούσε να μειώσει τον κίνδυνο ατυχημάτων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θέλω να πω ότι:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...