Google+ Το Ξέφωτο: Superleague: Το πανόραμα της 8ης αγωνιστικής

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Superleague: Το πανόραμα της 8ης αγωνιστικής

Άρης - Ατρόμητος 2-0
Έχοντας καλή κατά διαστήματα απόδοση, με αυτοματισμούς και ωραίες ενέργειες, κι έχοντας για κορυφαίο τον Χαβίτο, ο Αρης σήκωσε κεφάλι μετά τα απανωτά ανεπιτυχή αποτελέσματα, νίκησε εύκολα με 2-0 τον Ατρόμητο στο «Κ. Βικελίδης».

ΣΚΟΡΕΡ: 19' Χαβίτο, 25' Λαζαρίδης

Λάρισα - Ξάνθη 3-0

Παράσταση για ένα ρόλο στο Αλκαζάρ, όπου η ΑΕΛ μετέτρεψε σε υγιεινό περίπατο το ντέρμπι με την Ξάνθη, επικράτησε άνετα και δίκαια με 3-0, πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα και απομάκρυνε ακόμη περισσότερο τα σύννεφα που είχαν μαζευτεί τον τελευταίο καιρό στον ουρανό της Λάρισας.
ΣΚΟΡΕΡ: 19' πέναλτι, 54' Κανόμπιο, 27' Ιγκλέσιας.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-1
Μέσα σε ένα πεντάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο "γύρισε" το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός και βγήκε νικητής από το κλασικό ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου με σκορ 2-1. Οι ¨"πράσινοι" ανέτρεψαν τη σε βάρος τους κατάσταση με γκολ του Σισέ (57, 63' πεν.) και κορυφαίο τον Χριστοδουλόπουλο. Με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Παπαδόπουλου στη φάση του πέναλτι, τελείωσε το ματς ο Ολυμπιακός.

ΣΚΟΡΕΡ:
57', 63' πέναλτι Σισέ - 37' Μιραλάς.

Πανσσεραϊκός - Καβάλα 1-0
Χάρη σ' ένα ξέσπασμα στην αρχή του αγώνα, ο Πανσερραϊκός πέτυχε πολύτιμη νίκη -τη δεύτερη στο πρωτάθλημα- στην έδρα του επί της Καβάλας με 1-0.
ΣΚΟΡΕΡ: 9' Λεοζίνιο
Κέρκυρα - Αστέρας Τρ. 1-2
Σπουδαία εκτός έδρας νίικη πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης στην Πάτρα επί της Κέρκυρας με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή στα τελευταία δώδεκα λεπτά του αγώνα.

ΣΚΟΡΕΡ: 36' Τσίγκας - 82΄ Πουλίδο, 88΄ Ουντόζι

Ηρακλής - Ολυμπιακός Β. 0-0
Χωρίς νικητή και γκολ έληξε η μάχη του Καυτανζογλείου ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό Βόλου. Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να φτάσουν στη νίκη.
Εργοτέλης - ΠΑΟΚ 1-2
Με γκολ του Κοντρέρας στην τελευταία φάση του αγώνα (4ο λεπτό των καθυστερήσεων), ο ΠΑΟΚ "απέδρασε" με το διπλό από το Παγκρήτιο, επικρατώντας του Εργοτέλη με σκορ 2-1! Οι γηπεδούχοι, που είχαν προηγηθεί στο σκορ, ολοκλήρωσαν το ματς με δάκε παίκτες, λόγω αποβολής του Τζούνιορ στο 83΄.
ΣΚΟΡΕΡ: 16' Μπούντιμιρ - 35' Σαλπιγγίδης, 90+4' Κοντρέρας

Πανιώνιος - ΑΕΚ 1-0
Με γκολ του Ριέρα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ο Πανιώνιος νίκησε 1-0, πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα και παράλληλα... προσγείωσε την (ελλιπέστατη) ΑΕΚ, η οποία προερχόταν από τις μεγάλες νίκες επί του Άρη και του Παναθηναϊκού. Η ΑΕΚ αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής στο 37΄ με απευθείας κόκκινη κάρτα του Νταντόμο, ο οποίος χτύπησε εκτός φάσης τον Σάμαρη. Στα αξιοσημείωτα επίσης και το χαμένο πέναλτι του Ριέρα στο 33΄ (απέκρουσε ο Σάχα).

ΣΚΟΡΕΡ: 50' Ριέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θέλω να πω ότι:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...