Google+ Το Ξέφωτο: Superleague: Το πανόραμα της 5ης αγωνιστικής

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Superleague: Το πανόραμα της 5ης αγωνιστικής


Ολυμπιακός - Ολυμπιακός Β. 3-1
Με κορυφαίο τον Μιραλάς, ο Ολυμπιακός πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη "τριάρα" στο Καραϊσκάκη. Πιο δύσκολα αυτή τη φορά και χωρίς εντυπωσιακή απόδοση, με 3-1 επί του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος έδειξε για άλλη μια φορά πολύ καλά ομαδικά στοιχεία. Με τη νίκη τους πάντως αυτή, οι "ερυθρόλευκοι" εδραιώθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΣΚΟΡΕΡ: 7' Τοροσίδης, 21', 90'+1 Μιραλάς - 71' Ούμπιντες

Αστέρας Τρ. - Ατρόμητος 1-1
Με τον βαθμό της ισοπαλίας "απέδρασε" ο Ατρόμητος από την Τρίπολη, παίρνοντας 1-1 από τον Αστέρα, σε αγώνα του πρώτου... πιάτου της 5ης αγωνιστικής της Superleague.

ΣΚΟΡΕΡ: 16' Πουλίδο - 54' Καραλής

Kαβάλα - Πανιώνιος 2-1
Νέα σημαντική επιτυχία για την Καβάλα, που νίκησε στο "Ανθή Καραγιάννη" τον Πανιώνιο με σκορ 2-1, στο ματς που έκλεισε την αυλαία του σαββατιάτικου προγράμματος της 5ης αγωνιστικής της Σουπερλίγκ.
ΣΚΟΡΕΡ: 45'+1 Ονουάτσι, 48' Βουτσίτσεβιτς, 52' Βαζ Τε.

Κέρκυρα - Ηρακλής 0-0
Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε στο Παμπελοποννησιακό το παιχνίδι ανάμεσα στην Κέρκυρα και τον Ηρακλή, που άνοιξε την αυλαία του "κυρίως πιάτου" της 5ης αγωνιστικής της Σουπερλίγκ.

Εργοτέλης - Παναθηναϊκός 1-4 
Αυτή τη φορά... έπαιξε σαν πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, οπότε και "καθάρισε" ουσιαστικά το παιχνίδι, πετυχαίνοντας μέσα σε εννέα λεπτά τρία γκολ (τα δύο ο Σισέ) επί του Εργοτέλη. Το τελικό θριαμβευτικό 4-1 ήρθε φυσιολογικά, με τους "πράσινους" να παίζουν όσο χρειαζόταν στην επανάληψη για να φτάσουν σ' ένα άκοπο "τρίποντο"
ΣΚΟΡΕΡ: 55΄ Μπούντιμιρ - 35΄ Σπυρόπουλος, 39΄ , 44΄ Σισέ, 78΄ Κατσουράνης

ΑΕΚ - Ξάνθη 1-0
Από τα... αποδυτήρια σκόραρε η ΑΕΚ (4΄) και κατάφερε να κρατήσει αυτό το γκολ και τη νίκη (1-0) στο ΟΑΚΑ επί της Ξάνθης. 'Ηταν μια νίκη δύσκολη και αγχωτική, με τον κόσμο να αποδοκιμάζει στο τέλος, ωστόσο το ζητούμενο ήταν για την "Ένωση" στη μεταβατική περίοδο που διανύει ήταν η επιστροφή στις επιτυχίες. 
ΣΚΟΡΕΡ: 4΄ Λεονάρντο

Πανσερραϊκός - Λάρισα 1-0
Την παρθενική του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Πανσερραϊκός, επικρατώντας 1-0 στις Σέρρες της Λάρισας, η οποία αγωνίστηκε για μεγάλο διάστημα με δέκα παίκτες

ΣΚΟΡΕΡ: 43' Νταλέ

ΠΑΟΚ - Άρης 0-1
Καλύτερος ο Άρης στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, απέδρασε δίκαια με το "διπλό" -ύστερα από 12 χρόνια- από το καμίνι της Τούμπας, επικρατώντας στο κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με 1-0. Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς ρυθμό μέχρι το 60΄, αλλά από εκεί κι ύστερα οι "κίτρινοι" το έλεγξαν απόλυτα και έφτασαν με το σπαθί τους στο θρίαμβο.
ΣΚΟΡΕΡ: 76΄ Χαβίτο

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θέλω να πω ότι:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...