Google+ Το Ξέφωτο: Volkswagen Inside

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Volkswagen Inside


Μια νέα εμπειρία πολυτέλειας και ένας νέος τρόπος οδήγησης. Με αυτό το μότο περιγράφει το δημιούργημά του ο σχεδιαστής Mate Bartha. Το δημιούργημα αυτό φέρει την ονομασία Volkswagen Inside, είναι ηλεκτρικό και μπορεί να μεταφέρει από έναν μέχρι τέσσερις επιβάτες, αναλόγως των εκάστοτε αναγκών.


Το Volkswagen Inside, είναι ένα αυτοκίνητο που μπορεί ανά πάσα στιγμή να μετατραπεί από οικογενειακό σε ένα προσωπικό όχημα. Αποτελώντας έτσι μια έξυπνη λύση για τις καθημερινές μετακινήσεις και ανάγκες κάθε επαγγελματία.



Παράλληλα το Volkswagen Inside μπορεί να μετατραπεί σε ένα χώρο χαλάρωσης, ή διαβίωσης. Κάτι που αποδεικνύει πως η ονομασία “Inside” μόνο τυχαία δεν δόθηκε στο αυτοκίνητο. Αφού η λέξη “inside” μεταφράζεται στα ελληνική «εντός» και το σαλόνι του πειραματικού μοντέλου δέχεται τόσες διαμορφώσεις ώστε να ικανοποιεί ακόμη και τα πιο ακραία γούστα και επιθυμίες.

Το εν λόγω μοντέλο του σχεδιαστή Mate Bartha, είναι ένα ηλεκτρικό όχημα που προσαρμόζεται σε 4θέσιο, 2θέσιο ή μονοθέσιο σε λίγα δευτερόλεπτα. Η οροφή του αυτοκινήτου είναι μια μεγάλη γυάλινη διάφανη επιφάνεια. Κάτι που επιτρέπει να «χύνεται» άπλετο φως στο σαλόνι των επιβατών. Παράλληλα δίνει και άλλη διάσταση σε αυτό που συνηθίσουμε μέχρι σήμερα να ονομάζουμε ηλιοροφή.

Ο σχεδιασμός του αυτοκινήτου ακολουθεί ομαλές , δυναμικές γραμμές και ακριβώς η ίδια λογική ακολουθείται και στο εσωτερικό.

Την κίνηση στο αυτοκίνητο την προσφέρουν τέσσερις ηλεκτροκινητήρες. Κάθε ένας από τους οποίους είναι προσαρμοσμένος σε κάθε έναν από τους τέσσερις τροχούς. Οι κινητήρες συνεργάζονται με μπαταρίες ιόντων λιθίου.




Και κάτι ακόμη που αφορά στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Όλες οι λειτουργίες είναι προσαρμοσμένες σε διάφορα χειριστήρια στο τιμόνι, έτσι ώστε να είναι εύκολο για τον οδηγό. Ο οποίος κάθεται στη μέση του οχήματος.

Χωρίς αμφιβολία το Volkswagen Inside είναι ένα όχημα που δείχνει προς το μέλλον. Πόσο μακριά βρίσκεται αυτό το μέλλον , είναι κάτι που θα μπορέσουμε να το διαπιστώσουμε στα αμέσως επόμενα χρόνια.


auto24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θέλω να πω ότι:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...