Google+ Το Ξέφωτο: Superleague: Το πανόραμα της 4ης αγωνιστικής

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Superleague: Το πανόραμα της 4ης αγωνιστικής


Ατρόμητος - Πανσερραϊκός 2-1
Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο, που, παρόλο ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίκτες, επικράτησε 2-1 του Πανσερραϊκού στο Περιστέρι. Χωρίς βαθμό ακόμα η ομάδα των Σερρών.
ΣΚΟΡΕΡ: 22' Καμαρά, 30' Περόνε - 66' Γεωργιάδης


Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 3-0
Αυτή τη φορά η νίκη ήρθε πολύ εύκολα και συνδυάστηκε, μάλιστα, με πολύ καλή εμφάνιση σε μεγάλη διαστήματα του αγώνα από τον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν 3-0 στο Καραϊσκάκη τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ έχασαν και πολλές ευκαιρίες, δείχνονας ότι η μηχανή τους... αρχίζει και παίρνει μπρος. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι (που τελείωσαν το ματς με 9 παίκτες) άντεξαν μόνο μέχρι να δεχτούν το πρώτο γκολ.
ΣΚΟΡΕΡ:  36΄ Πάντελιτς, 62΄ Φουστέρ, 73΄ Φυτανίδης αυτογκόλ



Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 2-1
Πιο εύκολα απ' ό,τι φανερώνει το τελικό σκορ, ο Παναθηναϊκός πέτυχε τη δεύτερη νίκη του σο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ με 2-1. Οι "πράσινοι", έχοντας για καλύτερο παίκτη την Νίνη (ο οποίος αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις με δεύτεη κίτρινη κάρτα) προηγήθηκε 2-0, είχε πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, ενώ οι Νεοσμυρνιώτες μείωσαν στο τελυταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΣΚΟΡΕΡ: 44΄ Νίνης, 63΄ Κατσουράνης - 90+3΄ Κουμορτζί


Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1-0
Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε στα Πηγάδια η Ξάνθη, επικρατώντας 1-0 του ΠΑΟΚ και σπάζοντας την αρνητική γι΄αυτήν παράδοση στα τελευταία μεταξύ των δύο ομάδων ματς.

ΣΚΟΡΕΡ: 25' πεν. Πόι


Άρης - Εργοτέλης 1-0
Με γκολ του Τσέζαρεκ στο δεύτερο λεποτά των καθυστερήσεων, ο Άρης πέτυχε σημαντική νίκη στο Χαριλάου επί του Εργοτέλη με σκορ 1-0.
ΣΚΟΡΕΡ: 90+2΄ Τσέζαρεκ

Ολυμπιακός Β. - ΑΕΚ 3-1
Με έκπληξη ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Σουπερλίγκ, με τον Ολυμπιακό Βόλου να πετυχαίνει τεράστια νίκη στο Πανθεσσαλικό επί της ΑΕΚ με 3-1! Ήταν η δεύτερη ήττα της 'Ενωσης σε τέσσερις αγώνες και η τρίτη συνολικά γκέλα στπο πρωτάθλημα, σ ένα ματς που οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν έξυπνα και με αντεπιθέσεις και κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις πολύ κακές επιστροφές των αντιπάλων τους.

ΣΚΟΡΕΡ: 9' Σανκαρέ, 83΄ Μπρέσκα, 90+1΄ Ούμπιντες (πέν.) - 55' Λυμπερόπουλος.

protothema.gr

2 σχόλια :

  1. Ολυμπιακός - Πανιώνιος;
    και το εψαχνα να το βρω στο live στοιχημα της Sportingbet και δεν υπήρχε ;-)
    Αστέρας Τρίπολης παιδιά, Αστέρας Τρίπολης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θέλω να πω ότι:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...