Google+ Το Ξέφωτο: EN – V: Το αυτοκίνητο του μέλλοντός μας

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

EN – V: Το αυτοκίνητο του μέλλοντός μας


Στην General Motorsπαραδέχονται ότι είναι μια εταιρεία που φτιάχνει καλά SUV αυτοκίνητα. Δηλώνουν όμως την ίδια στιγμή ότι επιθυμούν να μετατραπούν σε μια USV εταιρεία, δηλαδή: ultra – small vehicles! Στο πλαίσιο αυτό το EN – V, ένα αυτοκίνητο που έρχεται από το μέλλον, δηλώνει έτοιμο να μεταλλάξει το προφίλ της GM.

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που μοιάζει περισσότερο με διαστημική κάψουλα. Έχει δύο ρόδες που όμως δεν φαίνονται και κάνει τα πάντα αυτόματα. Εμείς και η παρέα μας – είναι αυστηρά διθέσιο, βλέπετε – θα μπορούμε να απολαμβάνουμε τις πόλεις του 2030, τότε αναμένεται το EN-V να βγει στους δρόμους , και θα πηγαίνουμε στον προορισμό μας με ασφάλεια και οικολογική συμπεριφορά. Με τους ρυθμούς ανάπτυξης, υπολογίζεται ότι εκείνη την εποχή το 60% του πληθυσμού θα ζει σε μεγαλουπόλεις και τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα αδυνατούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες για μετακινήσεις.

Άρα, το EN-V θα μπορεί να καλύψει πρακτικές ανάγκες. Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, και θα έχει όλα εκείνα τα απαραίτητα όργανα πλοήγησης που θα το κάνουν να κινείται μόνο του, χωρίς τη δική μας παρέμβαση, ή συμμετοχή.

Είναι μόλις το 1/5 από ένα οικογενειακό sedan της εποχής μας και εάν γίνει πραγματικότητα το project της GM, τότε πράγματι θα κάνει τα SUV που κατακλύζουν σήμερα τους δρόμους της πόλης, να μοιάζουν με δεινόσαυρους που χάθηκαν στα βάθη των αιώνων…

Όσο για ταχύτητα; Αν φτάσει τα 40 km/h να είστε τυχεροί. Με αυτονομία επίσης 40 km είναι μόνο για να πας από την Γλυφάδα στο Μπουρνάζι. Για να γυρίσεις, πρέπει πρώτα να μπεις στην πρίζα…




menslounge.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θέλω να πω ότι:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...