Google+ Το Ξέφωτο: 4η αγωνιστική - Superleague

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

4η αγωνιστική - Superleague

Ο Ατρόμητος 2-1 τον Πανσερραϊκό

 Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο, που, παρόλο ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίκτες, επικράτησε 2-1 του Πανσερραϊκού στο Περιστέρι. Χωρίς βαθμό ακόμα η ομάδα των Σερρών.

ΣΚΟΡΕΡ: 22' Καμαρά, 30' Περόνε - 66' Γεωργιάδης


Έκανε τα εύκολα δύσκολα ο ΠΑΟ (2-1)

 Πιο εύκολα απ' ό,τι φανερώνει το τελικό σκορ, ο Παναθηναϊκός πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ με 2-1. Οι "πράσινοι", έχοντας για καλύτερο παίκτη την Νίνη (ο οποίος αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις με δεύτεη κίτρινη κάρτα) προηγήθηκε 2-0, είχε πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, ενώ οι Νεοσμυρνιώτες μείωσαν στο τελυταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Τα γκολ:
44΄: Θαυμάσια ατομική προσπάθεια και σουτ του Νίκη, αποκρούει δύσκολα ο Μάχο, η μπάλα φτάνει ξανά στον Νίνη που με τεχνική ψηλοκρεμαστή κεφαλιά κοράρει... 1-0.

63΄: Μακρινό γωνιακό σουτ του Κατσουράνη... 2-0

90+3΄: Σύγχιση στη περιοχή του ΠΑΟ, ο Κουμορτζί με γυριστό σουτ μειώνει σε 2-1.

ΣΚΟΡΕΡ: 44΄ Νίνης, 63΄ Κατσουράνης - 90+3΄ Κουμορτζί

Παίρνει... μπρος η μηχανή του Θρύλου (3-0)

Αυτή τη φορά η νίκη ήρθε πολύ εύκολα και συνδυάστηκε, μάλιστα, με πολύ καλή εμφάνιση σε μεγάλη διαστήματα του αγώνα από τον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν 3-0 στο Καραϊσκάκη τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ έχασαν και πολλές ευκαιρίες, δείχνονας ότι η μηχανή τους... αρχίζει και παίρνει μπρος. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι (που τελείωσαν το ματς με 9 παίκτες) άντεξαν μόνο μέχρι να δεχτούν το πρώτο γκολ.

Τα γκολ:

36΄: Γέμισμα του Ριέρα στην περιοχή, ο Πάντελιτς με κεφαλιά και κόντρα στον Μπαρτολίνι γράφει το 1-0.
62΄: Κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ από τους Πειραιώτες, με τον Ριέρα να πασάρει στο ύψος της περιοχής στον Φουστέρ και τον Ισπανό να σουτάρει στην αριστερή γωνία του Ντεγκρά.. 2-0.
73΄: Ο Ντεγκρά απομακρύνει τη σέντρα που έγινε από τα δεξιά, όμως η μπάλα προσκρούει στο γόνατο του Φυτανίδη και καταλήγει στα δίχτυα... 3-0

ΣΚΟΡΕΡ: 
36΄ Πάντελιτς, 62΄ Φουστέρ, 73΄ Φυτανίδης αυτογκόλ

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θέλω να πω ότι:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...