Google+ Το Ξέφωτο: Απίστευτα ρεκόρ που πολύ δύσκολα θα σπάσουν!

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Απίστευτα ρεκόρ που πολύ δύσκολα θα σπάσουν!

Από την έλευση του βιβλίου με τα ρεκόρ Γκίνες κάποιοι άνθρωποι προσπάθησαν να κάνουν τα δικά τους ρεκόρ, ενώ σε άλλους συνέβησαν χωρίς να τα προκαλέσουν οι ίδιοι. Τα ρεκόρ που θα διαβάσετε παρακάτω δύσκολα θα σπάσουν, ίσως και πότε.
Δείτε τις απίστευτες ιστορίες σύμφωνα με το therichest:



1. Ο άνθρωπος που έβαλε 5.221 ελεύθερες βολές στη σειρά

1
Ο Ted St. Martin κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ για τις περισσότερες εύστοχες ελεύθερες βολές στη σειρά. Το 1972 έκανε ρεκόρ με 200 επιτυχημένες βολές στη σειρά και μια εταιρεία τον προσέλαβε για να κάνει διάφορα σόου με μπάλες του μπάσκετ. Ο ίδιος αργότερα έσπασε το ρεκόρ του 15 φορές με το καλύτερο να είναι τον Απρίλιο του 1996 κάνοντας 5.221 εύστοχες συνεχόμενες ελεύθερες βολές. Το σόου διήρκεσε 7 ώρες και 20 λεπτά.

2. Ο άνδρας που τον χτύπησε επτά φορές κεραυνός

2
Ο Roy Sullivan ήταν ένας απλός φύλακας στο Εθνικό Πάρκο Shenandoah στη Βιρτζίνια. Αυτό που του συνέβη είναι πραγματικά δύσκολο να ξανασυμβεί σε άνθρωπο. Μεταξύ των ετών 1942 και 1977 ο Sullivan χτυπήθηκε από κεραυνό επτά φορές. Για την ιστορία οι πιθανότητες να χτυπηθεί κάποιος από κεραυνό κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 80 ετών είναι 1 στις 10.000. Πόσω μάλλον επτά φορές...

3. Ο άνθρωπος που είχε λόξιγκα για 68 συνεχόμενα χρόνια

3
Ο Charles Osborne ζούσε μια φυσιολογική ζωή μέχρι την ηλικία των 28 ετών. Ένα σπασμένο αιμοφόρο αγγείο στο κεφάλι του, σύμφωνα με τους γιατρούς, του προκάλεσε λόξιγκα, ο οποίος κράτησε 68 ολόκληρα χρόνια. Στην αρχή είχε λόξιγκα ανά 40 λεπτά αλλά μετά έγινε πιο συχνός, δηλαδή ανά 20 λεπτά. Το 1990, ένα χρόνο πριν από το θάνατό του, ο λόξιγκας μυστηριωδώς σταμάτησε.

4. 28 άνθρωποι μέσα σε ένα Mini Cooper

4
Είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό ρεκόρ. Τον Νοέμβριο του 2012, 28 γυναίκες χώρεσαν μέσα στο μικρό αυτοκίνητο. Οι καλογυμνασμένες κοπέλες με προσεκτικές κινήσεις κατάφεραν να εκμεταλλευτούν κάθε σπιθαμή από το χώρο και πέτυχαν το ακατόρθωτο σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ.

5. Ο άνθρωπος που γέμισε τρία βάζα χνούδι από τον αφαλό του

5
Το 2010 ο Graham Barker έκανε ένα ρεκόρ που δεν είχε καταγραφεί ξανά. Μια μέρα του 1984 ο ίδιος παρατήρησε ένα χνούδι στον αφαλό του. Έτσι αποφάσισε για κάποιο λόγο να ξεκινήσει ένα νέο χόμπι. Αυτό το χόμπι κράτησε για 26 χρόνια, γεμίζοντας σχεδόν τρία βάζα. Όπως είπε και ο ίδιος αν και σε πολλούς φαίνεται ότι μάλλον είχε πολύ χρόνο για χάσιμο για να κάνει κάτι τέτοιο, αυτό απλώς του έπαιρνε 10 δευτερόλεπτα. Και δύσκολα βέβαια θα βρεθεί κάποιος να σπάσει το ρεκόρ.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θέλω να πω ότι:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...