Google+ Το Ξέφωτο: ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ο Κουϊνέλης! Το άλλο πρόσωπο του Μιχάλη και η πράξη ανθρωπιάς που ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ τους πάντες!!!

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ο Κουϊνέλης! Το άλλο πρόσωπο του Μιχάλη και η πράξη ανθρωπιάς που ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ τους πάντες!!!

Δεν είναι τυχαίο πως σε όποια χώρα και αν μεταδόθηκε σημείωσε τεράστια επιτυχία, καθώς όχι μόνο..
κλείνει τα μάτια στην εμφάνιση ακούγοντας μόνο τη φωνή, αλλά παράλληλα σέβεται και την προσωπικότητα του κάθε συμμετέχοντα. Χωρίς να θέλουν να εκθέτουν τους διαγωνιζόμενους, οι άνθρωποι του «The Voice» στέκονται δίπλα τους ακόμα και όταν οι κάμερες δεν γράφουν. Τρανή απόδειξη αυτού αποτελεί ο Μιχάλης Κουινέλης, ο οποίος αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες έδειξε την ευαίσθητη πλευρά του.


Στα γυρίσματα της δεύτερης φάσης του σόου, οι ενδυματολόγοι του «The Voice» κλήθηκαν να ντύσουν τους 64 συμμετέχοντες, ζητώντας μόνο να φέρουν μαζί τους ένα ζευγάρι παπούτσια. Όταν όμως ένας συμμετέχοντας που ανήκει στην ομάδα του Μιχάλη έφερε τα δικά του, κρίθηκαν ακατάλληλα από την παραγωγή. Ο coach ακούγοντας το διαγωνιζόμενο να εξηγεί πως δεν διαθέτει άλλο ζευγάρι, χωρίς να πει τίποτα αποφάσισε να αναλάβει δράση.


Έτσι, την επόμενη μέρα ο δημιουργός των Stavento κατέφθασε στο studio με ένα ζευγάρι παπούτσια, λέγοντας στο διαγωνιζόμενο: «Μην το πάρεις ως λύπηση. Αγόρι μου. το ξέρω ότι δεν σε νοιάζουν αυτά. Είσαι τραγουδισταράς και κοιτάς μόνο τη φωνή σου. Έτσι πρέπει να κάνεις. Σου έφερα παπούτσια. Δεν τα έχω φορέσει ποτέ και ούτε πρόκειται να τα φορέσω. Πάρ' τα».


Η πράξη αυτή, όπως είναι λογικό, προκάλεσε συγκίνηση στα παρασκήνια του talent show, και όσοι ενημερώθηκαν έσπευσαν να συγχαρούν τον Μιχάλη. Ο τραγουδιστής όμως, επιθυμεί το όλο θέμα να μην πάρει διαστάσεις, γι' αυτό και δεν αποκαλύπτει το όνομα του διαγωνιζόμενου.



Πηγή: http://www.kamikaze.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θέλω να πω ότι:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...