Google+ Το Ξέφωτο: Ποιοι είναι οι δύο κακοποιοί της αιματηρής συμπλοκής στα Ίσθμια

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Ποιοι είναι οι δύο κακοποιοί της αιματηρής συμπλοκής στα Ίσθμια


Αθήνα
Σκληροί κακοποιοί με πλούσιο... βιογραφικό είναι οι δύο δραπέτες των φυλακών Τρικάλων που αναζητούνται από την αστυνομία μαζί με ένα ακόμη άτομα για την αιματηρή συμπλοκή στα Ίσθμια κατά την οποία έπεσε νεκρή μία 25χρονη κοπέλα.
Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό ενός λευκού οχήματος, τύπου βαν, που εκλάπη στην περιοχή Άσσος Κορινθίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί βρήκαν τα στοιχεία δυο εκ των τριών κακοποιών με βάση αποτυπώματα που βρέθηκαν στην ταβέρνα που έγινε η ληστεία στη περιοχή Παλαιοκόνδουρα στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θηβών, καθώς επίσης και στο τζιπ του ιδιοκτήτη της ταβέρνας που χρησιμοποίησαν για να τραπούν σε φυγή και εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο σε αγροτική περιοχή στο Σολωμό Κορινθίας.

Πρόκειται για τον 35χρονο Τρεμπέτα Ερμάλ ή Λιτόρ που γεννήθηκε στην Επισκοπή Αλβανίας και τον 36χρονο συμπατριώτη του Μάρκο Κόλα. Και οι δυο είχαν αποδράσει στις 22 Μαρτίου από τις φυλακές Τρικάλων.

Ειδικότερα ο 35χρονος στις 25 Μαρτίου 1998 συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πειραιά για ληστεία σε οικία. Την 1η Δεκεμβρίου 2006 απέδρασε από τις δικαστικές φυλακές Λάρισας, παραβιάζοντας εξαήμερη άδεια, όπου κρατείτο καθώς είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 17 ετών και 8 μηνών για ληστεία και σωματική βλάβη με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, σε ποινή φυλάκισης 4 ετών για ληστεία με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών και σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας με απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.

Επίσης στις 17 Φεβρουαρίου 2010 σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για «εγκληματική οργάνωση, κλοπές, ληστείες, απόπειρες ληστειών κατά συναυτουργία και κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, παραβάσεις του νόμου περί εκρηκτικών υλών καθώς και διακεκριμένες περιπτώσεις κατοχής όπλων».

Επιπλέον στις 27 Μαΐου 2010 συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής «για ληστείες, απόπειρες ληστειών καθώς και διακεκριμένες περιπτώσεις κατοχής όπλων, πράξεις που έλαβαν χώρα σε διάφορες περιοχές των Αθηνών σε βάρος υποκαταστημάτων τραπεζών και καταστημάτων σουπερ-μαρκετ», σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Στις 30 Μαΐου 2010 από τον 21ο Τακτικό Ανακριτή του Πρωτοδικείου Αθηνών, για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις παραγγέλθηκε η φυλάκισή του στις φυλακές Λάρισας.

Ο Μάρκο Κόλα κρατείτο από τις 17 Φεβρουαρίου 2010 και εξέτιε ποινή κάθειρξης δεκατριών ετών για απόπειρα ληστείας και διακεκριμένες κλοπές.

Στις 11 Νοεμβρίου 1995 συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για διακεκριμένες κλοπές. Ακόμη στις 22 Νοεμβρίου 2007 συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ληστείες, διακεκριμένες κλοπές, παράνομη βία, αρπαγή κ.α.

Στις 23 Νοεμβρίου 2009 είχε δραπετεύσει από το Αστυνομικό Τμήμα Θήβας από όπου είχε μεταχθεί από το Κατάστημα Κράτησης Γρεβενών, προκειμένου να εμφανιστεί στον Ανακριτή Θηβών.

Στις 16 Φεβρουαρίου 2010 συνελήφθη ύστερα από ένοπλη συμπλοκή στον Βύρωνα Αττικής με αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για απόπειρες ανθρωποκτονίας, ληστείες κατά συναυτουργία κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για παραβάσεις σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους παραμένουν άκαρπες, ενώ συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό ενός λευκού οχήματος τύπου βαν με αριθμό κυκλοφορίας ΚΡΕ 7760 για το οποίο δηλώθηκε κλοπή από τον ιδιοκτήτη του στη περιοχή Άσσος Κορινθίας και εκτιμάται πως το χρησιμοποίησαν οι κακοποιοί για την διαφυγή τους.

Όπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης, η κλοπή του οχήματός του, μάρκας Volkswagen Transporter σημειώθηκε στο χρονικό διάστημα από τις 10 το βράδυ της Κυριακής έως τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας. in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θέλω να πω ότι:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...