Google+ Το Ξέφωτο: Ξυλοκόπησαν φοιτητή γιατί δεν πλήρωσε χωρίς την απόδειξη

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Ξυλοκόπησαν φοιτητή γιατί δεν πλήρωσε χωρίς την απόδειξη


Θύμα ξυλοδαρμού με αποτέλεσμα να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση έπεσε ένας 20χρονος φοιτητής στην Κομοτηνή, επειδή όπως καταγγέλει αρνήθηκε να πληρώσει σε μπαρ που δεν του έκοψε απόδειξη.


Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία του νεαρού Γιάννη Γκερέκου, όπως την παρουσιάζει η θρακική εφημερίδα “Χρόνος” στην ιστοσελίδα της, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου ενώ ο Κερκυραίος φοιτητής διασκέδαζε σε μπαρ με τρεις φίλους.

Όπως κατήγγειλε έφυγαν από το μαγαζί χωρίς να πληρώσουν το λογαριασμό ύψους 8 ευρώ για τα σφηνάκια που ήπιαν επειδή ο σερβιτόρος δεν τους πήγε την απόδειξη ακόμα και όταν του είπαν πως αν δεν το κάνει θα φύγουν δίχως να πληρώσουν, κάνοντας χρήση του νέου αγορανομικού νόμου που δίνει το δικαίωμα στον καταναλωτή να μην πληρώσει αν δεν του δοθεί η απόδειξη.

Ακολούθως έφυγαν και διέσχισαν την πλατεία Κομοτηνής. “Δεν είδαμε κάποιον να έρχεται πίσω μας. Οπότε κάναμε μια βόλτα είδαμε και κάποιους άλλους γνωστούς και περπατήσαμε στην πλατεία. Μερικοί προχώρησαν μπροστά και εγώ ήμουν πιο πίσω με άλλα δύο άτομα. Μετά άρχισα να ακούω τον σερβιτόρο να μας υποδεικνύει, πράγμα που εγώ άκουσα, ενώ οι φίλοι μου το είδαν. Εκείνη τη στιγμή άκουσα έναν άγνωστο από πίσω να μου λέει: “για 8 ευρώ ρε γύφτοι” και την ώρα που πάω να γυρίσω, βλέποντας τον άγνωστο μαζί με το σερβιτόρο, ένιωσα το χτύπημα στο πρόσωπο”, δήλωσε ο φοιτητής Γ. Γκερέκος.

Από το χτύπημα ο 20χρονος έχασε τις αισθήσεις του και υπέστη κάταγμα στην κάτω γνάθο από τη δεξιά πλευρά του προσώπου του. Τώρα χρειάζεται να μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θέλω να πω ότι:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...