Google+ Το Ξέφωτο: Δύο συλλήψεις για τον άγριο ξυλοδαρμό του φοιτητή στην Κομοτηνή

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Δύο συλλήψεις για τον άγριο ξυλοδαρμό του φοιτητή στην Κομοτηνή


Το γύρο της Ελλάδας έκανε η είδηση ξυλοδαρμού του 20χρονου Γιάννη Γκερέκου γιατί όπως ο ίδιος δήλωσε δεν πλήρωσε μαζί με την παρέα το λογαριασμό που έκαναν σε κατάστημα της πόλης, καθώς δεν τους έφεραν απόδειξη.


Το περιστατικό που διαδραματίστηκε στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα. Τα κεντρικά μέσα ενημέρωσης κατέγραψαν την περιπέτεια του νεαρού που αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, λόγω του συντριπτικού κατάγματος που έφερε στην κάτω γνάθο μετά το χτύπημα.

Το περιστατικό να σημειωθεί πως σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, οπότε και ο νεαρός μεταφέρθηκε χτυπημένος και αιμόφυρτος στο νοσοκομείο της Κομοτηνής όπου και νοσηλεύτηκε για δύο ημέρες. Πήρε εξιτήριο το πρωί της Δευτέρας για να μεταβεί στην Αθήνα, ώστε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης του κατάγματος.

Η συνέχεια στην υπόθεση δόθηκε, όμως, στην Κομοτηνή όπου συνελήφθησαν δύο νεαροί άνδρες που φέρονται να είναι οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του 20χρονου Γιάννη Γκερέκου στην εφημερίδα «Χρόνος» εκείνο το βράδυ άγνωστος άνδρας τον χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο, ενώ τον υπέδειξε ο σερβιτόρος του καταστήματος στον οποίο αρνήθηκε ο ίδιος και η παρέα του να πληρώσουν το λογαριασμό χωρίς απόδειξη.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο νεαροί ηλικίας 22 και 30 ετών. Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομική διεύθυνσης Ροδόπης αναφέρει: «Εξιχνιάστηκε η υπόθεση ξυλοδαρμού του 20χρονου φοιτητή την 30 Μαρτίου 2013 στην πόλη της Κομοτηνής. Δράστες είναι δυο ημεδαποί ηλικίας 30 και 22 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίζεται σχετική δικογραφία από το τμήμα ασφάλειας Κομοτηνής». protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θέλω να πω ότι:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...