Google+ Το Ξέφωτο: Λιοσίων 104>Το θράσος του κ.Κώστα Λεβέντη δεν έχει όριο

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Λιοσίων 104>Το θράσος του κ.Κώστα Λεβέντη δεν έχει όριο


Ο συγκεκριμένος κύριος Κωνσταντίνος Λεβέντης κατάγεται από τον Πύργο Ηλείας και είναι κάτοχος μίας εταιρείας η οποία εταιρεία εμφανίζετε ως οικοδομικές επιχειρήσεις,υλικά οικοδομών,χωματουργικές εργασίες και εργασίες που όπως καταλάβατε έχουν να κάνουν με οικοδομές και κτίσματα.


Όλα αυτά στις δηλώσεις στην εφορεία και στα χαρτιά γιατί η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.Τα γραφεία αυτής της εταιρείας εδρεύουν στην Λιοσίων 104 στην Αθήνα εδώ και 17 ολόκληρα χρόνια. Η εταιρεία ονομάζετε ΚΑ.Λ. και η δουλειά που πραγματοποιεί είναι τηλεφωνικές πωλήσεις κάποιων προϊόντων ή κάποιων υπηρεσιών τα οποία προϊόντα και υπηρεσίες είναι ανύπαρκτα.

Και όταν λέμε ανύπαρκτα εννοούμε την πώληση μίας ηλεκτρονικής συσκευής ποιο συγκεκριμένα,η οποία συσκευή υποτίθεται πως εξοικονομεί ηλεκτρικό ρεύμα. Αποδεδειγμένα λοιπόν από πάρα πολύ κόσμο,από ΜΜΕ και από όλες σχεδόν τις ιστοσελίδες και μπλόγκς της Ελλάδος,ότι αυτή η συσκευή αποτελεί ένα "φιάσκο" δηλαδή μια ηλεκτρονική συσκευή που δεν χρησιμεύει πουθενά.δείτε το...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θέλω να πω ότι:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...