To Kasu Marci είναι ένα είδος ιταλικού τυριού με ζωντανή γέμιση. Είναι μαγειρεμένο, σε επιτρεπόμενο στάδιο της ζύμωσης, μέχρι το τυρί να αρχίσει να σαπίζει και να αρχίσουν να δημιουργούνται προνύμφες. Με αυτές τις προνύμφες η μικρότερη να είναι από 8 mm το τυρί σερβίρεται. Όσοι επιθυμούν να γευτούν αυτό το πιάτο συνιστάται να κλείσουν τα μάτια τους, γιατί αυτά τα σκουλήκια μπορούν να πηδήσουν αποστάσεις μέχρι και 15 ίντσες!
Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011
Τι νομίζεται ότι απεικονίζει αυτή η φωτογραφία;
To Kasu Marci είναι ένα είδος ιταλικού τυριού με ζωντανή γέμιση. Είναι μαγειρεμένο, σε επιτρεπόμενο στάδιο της ζύμωσης, μέχρι το τυρί να αρχίσει να σαπίζει και να αρχίσουν να δημιουργούνται προνύμφες. Με αυτές τις προνύμφες η μικρότερη να είναι από 8 mm το τυρί σερβίρεται. Όσοι επιθυμούν να γευτούν αυτό το πιάτο συνιστάται να κλείσουν τα μάτια τους, γιατί αυτά τα σκουλήκια μπορούν να πηδήσουν αποστάσεις μέχρι και 15 ίντσες!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης
(
Atom
)
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Θέλω να πω ότι: