Google+ Το Ξέφωτο: Το επικρατέστερο σχέδιο της BMW i3!

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Το επικρατέστερο σχέδιο της BMW i3!



Σας αποκαλύπτουμε ένα από τα επικρατέστερα σχέδια του μικρού i3 της BMW. Το μικρό ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο των Βαυαρών θα… εγκαινιάσει την γκάμα της BMWi μαζί με το σπορ i8. Το i3, θα είναι πισωκίνητο και θα βασίζεται σε ένα πλαίσιο από ανθρακόνημα και πολυμερή. Θα έχει αυτονομία περίπου 130 km και ολοκληρώνει τα 0-100 km/h επιτάχυνσης σε 10 sec.
Οι πωλήσεις του i3 στην ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται να ξεκινήσουν το 2013 και θα κατασκευάζεται στο Leipzig στην Γερμανία.
Σημειώστε πως το i3 είναι ένα… καθαρόαιμο αυτοκίνητο πόλης. Μάλιστα στην συνέντευξη τύπου που έγινε στο Μόναχο και στην οποία αποκάλυψαν σε ελάχιστους δημοσιογράφους (το «Πρώτο Θέμα» ήταν εκεί) την θυγατρική της Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας BMWi, οι ιθύνοντες της εταιρίας παρουσίασαν παράλληλα και μία online εφαρμογή την «MyCityWay» που προσφέρει μία σειρά πληροφοριών για την κίνηση στην πόλη, τα αξιοθέατα, προτεινόμενα μέρη για γεύμα, αίθουσες σινεμά κ.α.

Μέχρι και κράτηση σε εστιατόρια θα μπορεί να κάνει η εφαρμογή που «τρέχει» ήδη σε περίπου 40 πόλεις των ΗΠΑ από 500.000 χρήστες (αναμένεται να προστεθούν ακόμη 40). Φυσικά, την εφαρμογή MCW θα την δούμε να εξαπλώνεται σταδιακά σε όλα τα μοντέλα της BMW αλλά στην περίπτωση του i3 θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή καθώς, μεταξύ άλλων, θα επιτρέπει την «επικοινωνία» με οποιοδήποτε άλλο μέλος της οικογένειας i που θα κινείται στο δρόμο, ανταλλάσσοντας πληροφορίες για την κίνηση κλπ.!


http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θέλω να πω ότι:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...