Google+ Το Ξέφωτο: Επίγειοι Παράδεισοι

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Επίγειοι Παράδεισοι

Η ζωή είναι ωραία ειδικά όταν είσαι σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη πάνω στη Γη !

Touessrok_Aerial_View

Υπάρχουν περισσότερα από 90 Overwater bungalows στον κόσμο, εμείς επιλέξαμε τα πέντε καλύτερα και σας τα παρουσιάζουμε!


Bora Bora Resort & Spa Nui

 Hilton-Bora-Bora-Nui-Presidential-Suite

Το θέρετρο στη λιμνοθάλασσα της Μπόρα Μπόρα, έχει δεκάδες καλύβες που στέκονται σε πασσάλους πάνω από την επιφάνεια του νερού, ενώ ξεχωρίζουν οι δύο βίλες. Το Bora Bora Nui ήταν ανάμεσα στα ξενοδοχεία με την μεγαλύτερη πληρότητα και κατατάσσεται ανάμεσα στα 10 καλύτερα ξενοδοχεία στο Νότιο Ειρηνικό. Για να ζήσετε σε μία από τις βίλες θα χρειαστείτε περίπου 1.170 δολάρια για μια νύχτα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.


Te Resort Beach Tiare, Huahine

te_tiarre

Περίπου 30 λεπτά με το αεροπλάνο από την Αϊτή, τα δύο νησιά της Huahine – αναφέρονται και ως ένα από τα καλύτερα φυλαγμένα μυστικά της Πολυνησίας, ενώ ξεχωρίζουν για τις φυτείες βανίλιας, μάνγκο, μπανάνας και τα άλση παπάγιας. Εκεί θα βρείτε το Te Tiare Beach Resort, όπου οι επισκέπτες μπορούν να μείνουν σε διάφορους τύπους bungalows, αυτό όμως που ξεχωρίζει βρίσκεται πιο βαθιά από τα άλλα.Υπάρχουν μόνο 11 bungalows, ενώ όλα έχουν εκπληκτική θέα της λιμνοθάλασσας και του ύφαλου. Το θέρετρο είναι προσβάσιμο μόνο από τη θάλασσα προσφέροντας μια εκπληκτική αίσθηση απομόνωσης και ηρεμίας. Όλα τα bungalows είναι στραμμένα προς τα δυτικά, ώστε οι ημέρες σας να τελειώνουν με εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα.
Το bungalow που βρίσκεται στα βαθιά κοστίζει περίπου 830 δολάρια τη βραδιά κατά την υψηλή περίοδο (από τον Ιούνιο έως Οκτώβριο) και περίπου 720 δολάρια για τον υπόλοιπο χρόνο.

Constance Resort Moofushi, Maldives

constance_resort

Μπορείτε να επιλέξετε μια από τις δεκάδες βίλες νερού με θέα την εντυπωσιακή Ατόλη Ari η οποία φιλοξενεί αγώνες ελεύθερης κατάδυσης.
Μετά την άφιξη στο διεθνές αεροδρόμιο στις Μαλδίβες, η πρόσβαση στο θέρετρο γίνεται με υδροπλάνο. Εκτός από τις πολυτέλειες των οικημάτων υπάρχει η δυνατότητα για να διεξάγονται καταδύσεις, κολύμβηση με αναπνευστήρα, νυχτερινό ψάρεμα και άλλες δραστηριότητες. Με επιπλέον χρέωση, το θέρετρο προσφέρει σε ζευγάρια να περάσουν μισή ή ολόκληρη μέρα σε ένα έρημο νησί. Οι τιμές για το πακέτο all-inclusive, το οποίο περιλαμβάνει γεύματα, ποτά και άλλες ανέσεις, ξεκινούν από 705 δολάρια ανά διανυκτέρευση για ένα άτομο στις βίλες.

Four Seasons, Bora Bora

four_seasons_bora_bora

Σχεδόν 100 bungalows του θέρετρου κάθονται σε ξυλοπόδαρα πάνω από μια λιμνοθάλασσα με γαλαζοπράσινα και διαθέτουν παραδοσιακά έπιπλα από ξύλο τικ. Όσα μάλιστα είναι προς το τέλος έχουν υπέροχη θέα από την κύρια κορυφή του Όρους Otemanu, στο κύριο νησί της Bora Bora. Για να απολαύσετε αυτή τη φανταστική θέα θα πρέπει να πληρώσετε περίπου 2.700 δολάρια τη βραδιά. Το Four Seasons Μπόρα Μπόρα ήταν ανάμεσα στους νικητές του 2011 για τα βραβεία επιλογής των Επισκεπτών ως ένα από τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία στο Νότιο Ειρηνικό.

Cayo Espanto, Belize

000343-01-exterior-cottage-ocean-view

Υπάρχουν επτά βίλες στο νησί, μεταξύ των οποίων μία πάνω στο νερό που ονομάζεται Casa ventanas και βρίσκεται στο τέλος της αποβάθρας, που εκτείνεται πάνω από 150 μέτρα από το νησί. Όπως πολλές από τις αντίστοιχες βίλες που βρίσκονται στη Γαλλική Πολυνησία και τις Μαλδίβες, έχει ειδικό γυάλινο δάπεδο ώστε οι επισκέπτες μπορούν να βλέπουν την επιφάνεια της θάλασσας κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Το Casa ventanas θα είναι δικό σας για 1.295 δολάρια ανά νύχτα, η οποία περιλαμβάνει γεύματα, ποτά και προσωπική υπηρεσία δωματίου.

http://boyz.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θέλω να πω ότι:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...