Google+ Το Ξέφωτο: Υποβοηθούμενο Ποδήλατο Από Gates, Bosch Και NuVinci

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Υποβοηθούμενο Ποδήλατο Από Gates, Bosch Και NuVinci



Υπάρχουν αυτοί που θέλουν ηλεκτρικά ποδήλατα, που να τους εκτοξεύουν στο δρόμο με ταχύτητα 65 χιλιομέτρων, απλά με το γύρισμα του γκαζιού και υπάρχουν και αυτοί που πιστεύουν ότι η ποδηλασία είναι μια απόλαυση, αλλά θα ήθελαν να είναι λιγότερο κουραστική.
Αν είστε μέλος της τελευταίας στήλης, διαβάστε παρακάτω.

Οι εταιρείες Gates, NuVinci και Bosch συνεργάστηκαν στη δημιουργία ενός πρωτοτύπου e-ποδηλάτου, που θα ικανοποιεί τις δίκυκλες μεταφορικές σας ανάγκες.
Η Gates συνεισέφερε το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης με ιμάντα Carbon, η NuVinci έφερε την πλανητική της πλήμνη απείρως μεταβαλλόμενων σχέσεων Ν360 και η Bosch πρόσφερε την μπαταρία και το σύστημα ελέγχου για να γίνει αυτή η ποδηλατική ομορφιά.
Το σύστημα παροχής ισχύος είναι σχεδιασμένο να προσφέρει στους αναβάτες υποβοήθηση στα πεντάλ σε τέσσερις δόσεις, που κινούνται από Lance (Armstrong, ο γνωστός πρωταθλητής ποδηλασίας) μέχρι τεμπέλης, ανάλογα με τη διάθεσή σας.
Με εκτιμώμενο κόστος 2.600 έως 3.200 ευρώ, θα χρειαστείτε έναν τραπεζικό λογαριασμό αντίστοιχο αυτού του ανωτέρω επτά φορές πρωταθλητή του Le Tour, σε περίπτωση που κάποιος κατασκευαστής αναλάβει να το βγάλει στην αγορά.

http://www.dailytech.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θέλω να πω ότι:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...