Google+ Το Ξέφωτο: Η εντυπωσιακή Porsche Boxster S Black Edition

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Η εντυπωσιακή Porsche Boxster S Black Edition


Λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση της 911 Black Edition, η Porsche παρουσιάζει την αντίστοιχη έκδοση για την Boxster. Όπως μπορείτε να δείτε κι από τις φωτογραφίες, το χαρακτηριστικό αυτής της έκδοσης είναι ότι τα πάντα είναι βαμμένα σε… μαύρο χρώμα.


Αυτό ισχύει μεταξύ άλλων και για τις εισαγωγές αέρα, τις απολήξεις της εξάτμισης και τις ζάντες 19 ιντσών με τις 10 ακτίνες.
Στο εσωτερικό το χρώμα που κυριαρχεί είναι το μαύρο(σωστά το μαντέψατε), στο οποίο έχουν βαφτεί μέχρι και οι μπάρες προστασίας σε περίπτωση ανατροπής. Παράλληλα, μία μεταλλική πλακέτα στο εξωτερικό μέρος από το ντουλαπάκι του συνοδηγού γράφει τον μοναδικό αριθμό παραγωγής της συλλεκτικής έκδοσης (μόλις 987 κομμάτια θα κατασκευαστούν).
Όσον αφορά τον εξοπλισμό, η Boxster S Black Edition θα διατίθεται με στάνταρ τα πακέτα «Comfort», «Infotanment» και «Design». Ουσιαστικά η λίστα του προαιρετικού εξοπλισμού περιλαμβάνει μόνο τα κεραμικά φρένα, την ενεργή ανάρτηση PASM, το δερμάτινο σαλόνι και τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα σπορ καθίσματα.
Οι Γερμανοί παράλληλα βελτίωσαν και τα χαρακτηριστικά του κινητήρα. Το εξακύλινδρο σύνολο των 3,4 lt αποδίδει 10 PS περισσότερους (320 PS) και 1 kgm παραπάνω (37,7 kgm). Η βελτίωση στις επιδόσεις είναι 0,1 sec στα 0-100 km/h (5,2 sec) και 2 km/h στην τελική ταχύτητα (276 km/h). Η μικτή κατανάλωση είναι ίδια με αυτήν της «απλής» Boxster S (9,8 lt/100 km).
Η τιμή της Porsche Boxster S Black Edition στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες είναι περίπου 63.000 ευρώ. Στην Ελλάδα της ακραίας φορολογίας η τιμή αναμένεται να είναι σημαντικά υψηλότερη…





http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θέλω να πω ότι:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...