Google+ Το Ξέφωτο: Nanopad: ένα διαφορετικό μαγνητικό επιτραπέζιο παιγνίδι.

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Nanopad: ένα διαφορετικό μαγνητικό επιτραπέζιο παιγνίδι.

Μπορεί η φετινή έκθεση παιγνιδιών της Νέας Υόρκης να μην είχε να παρουσιάσει κάτι το πολύ εντυπωσιακό, ωστόσο όμως υπήρχαν κάποιες εκπλήξεις για τους …’γκατζετάκηδες γραφείου’. Τα Nanodots είναι πολύ μικρές μαγνητικές σφαίρες, ιδανικές για να σας χαρίσουν κάποιες στιγμές χαλάρωσης όταν βρίσκεστε στο γραφείο.
Έρχονται σε πακέτο των 216, κοστίζουν περίπου 30-40 δολάρια το σετ, και είναι ...επικίνδυνα εθιστικές (και επικίνδυνες για τα μικρά παιδιά επειδή μπορούν πολύ εύκολα να τις καταπιούν). Άλλη μια δυσκολία που θα αντιμετωπίσετε είναι η φύλαξη τους, λόγω του ότι (λόγω μεγέθους και σχήματος) έχουν την τάση να χάνονται.

Η λύση είναι το 20 δολαρίων Nanopad. Πρόκειται για ένα μαγνητικό υπόστρωμα (περίπου σαν το προστατευτικό που βάζουμε όταν βγάζουμε ακτινογραφίες δοντιών), στο οποίο τα Nanodots είναι ασφαλή. Στη μια πλευρά υπάρχει μια τυπωμένη σκακιέρα για να παίξετε σκάκι,ντάμα ή ό,τι άλλο μπορεί να δημιουργήσει το μυαλό σας

Η άλλη πλευρά είναι κενή και, σύμφωνα με τη Nano Magnetics, αποτελεί ιδανικό φόντο για βίντεο-κλιπς. Εδώ μπορείτε να αφήσετε τον καλλιτεχνικό σας εαυτό να δημιουργήσει, όπως μπορείτε να δείτε και στη σχετική φωτογραφία.
  
 
 Ακόμη πιο ενδιαφέρουσα είναι μια μικρή πλαστική κάρτα, πωλείται ξεχωριστά, η οποία έχει σκοπό να μας βοηθήσει να ...διαλύσουμε τις κατασκευές μας.
  
 
Στη μια πλευρά, ένα ενσωματωμένο στρώμα μικροφυσσαλίδων gel οπτικοποιεί το μαγνητικό πεδίο. Με αυτόν τον τρόπο οι κατασκευές μας δίνουν μια πιο εντυπωσιακή εικόνα. Για παράδειγμα σε έναν κύβο από Nanodots τα μαγνητικά πεδία διαφοροποιούνται ανάλογα με τον τρόπο που έχουν συνδεθεί μεταξύ τους.

Το Nanopad16 βγαίνει και σε μεγαλύτερο μέγεθος, αρκεί να διαθέτετε τον απαιτούμενο χώρο στο γραφείο σας.


target="_blank" http://www.dailytech.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θέλω να πω ότι:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...