Google+ Το Ξέφωτο: Το φορτηγό από ορείχαλκο!!!

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Το φορτηγό από ορείχαλκο!!!


Το φορτηγό από ορείχαλκου είναι ένα μοναδικό αυτοκίνητο τέχνης που καλύπτεται εντελώς με  διάφορα αντικείμενα ορείχαλκου. Για να ολοκληρωθεί αυτό το έργο τέχνης σε τέσσερις ρόδες χρειάστηκαν 22 χρόνιαί.


Ο Hunter Mann είναι ο τωρινός ιδιοκτήτης του φορτηγού, αλλά αυτός που το κατασκεύασε ήταν ο Ernie Steingold. Ο Steingold ήταν ένας επισκευαστής ηλεκτρικών σκουπών και άρχισε να τοποθετεί τον ορείχαλκο στο φορτηγό του στις αρχές του 1980 και συνέχισε να το κάνει για 20 χρόνια. Όλα άρχισαν μια ημέρα, όταν αποφάσισε να τοποθετήσει τρεις ελέφαντες ορείχαλκου ως διακόσμηση. Κατόπιν αποφάσισε να καλύψει το όχημα με τα νομίσματα ορείχαλκου, και χρησιμοποίησε περίπου $15.000 σε νομίσματα. Από εκεί και πέρα συνέχισε να τοποθετεί αντικείμενα από ορείχαλκο.



 Ο Mann, ο τρέχων ιδιοκτήτης του φορτηγού ορείχαλκου, λέει ότι υπάρχουν περίπου 5.000 κομμάτια από ορείχαλκο που είναι τοποθετημένα πάνω στο όχημά του, που ζυγίζει περίπου 5,5 τόνους. Στην πραγματικότητα, αυτό το αυτοκίνητο είναι τόσο βαρύ, που τις ρόδες της πρέπει να αλλάζουν κάθε 4.000 μίλια.  Σε περίπτωση που αναρωτιόσαστε για το πόσο κοστίζει το όχημα αξιολογήθηκε η αξία του στις $350.000.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θέλω να πω ότι:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...