Google+ Το Ξέφωτο: Superleague: Το πανόραμα της 3ης αγωνιστικής

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Superleague: Το πανόραμα της 3ης αγωνιστικής

Κέρκυρα - Ατρόμητος 3-1
Με τον Ντένις Επστάιν σε μεγάλη μέρα, η Κέρκυρα πέτυχε σπουδαία νίκη επί του Ατρομήτου με 1-0 στο Παμπελοποννησιακό, στο ματς που άνοιξε την αυλαία του κυριακάτικου προγράμματος της 3ης αγωνιστικής της Σουπερλίγκ.
ΣΚΟΡΕΡ: 26', 52' Επστάιν, 57' Τσίγκας-64’ Περόνε

Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός 0-1


Δύσκολη και χωρίς να συνοδευτεί από καλή εμφάνιση ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Σουπερλίγκ. Με το πρώτο γκολ του Πάντελιτς, οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν στις Σέρρες του Πανσερραϊκού με 1-0 και έφτασαν τους 6 βαθμούς.
ΣΚΟΡΕΡ: 32' Πάντελιτς

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Β. 1-1

Καλά οργανωμένος αμυντικά, ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε να κάνει άλλη μία έκπληξη (μετά τη νίκη του στην πρεμιέρα στη Νέα Σμύρνη) αποσπώντας 1-1 από τον αναποτελεσματικό ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

ΣΚΟΡΕΡΣ: 38' Ιβιτς - 22' Μαρτίν

Πανιώνιος - Άρης 1-0


Με γκολ του Μπάλαμπαν τέσσερα λεπτά πριν από το τέλος, ο Πανιώνιος πέτυχε σπουδαία νίκη στη Νέα Σμύρνη επί του Άρη με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με δέκα παίκτες σχεδόν σε όλο το β' μέρος, λόγω αποβολής του Ναφτί.
ΣΚΟΡΕΡ: 86' Μπάλαμπαν

ΑΕΚ - Αστέρας Τρ. 2-2
Απίστευτο 2-2 στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Αστγέρα Τρίπολης, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται 2-0 και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στα τελευταία λεπτά!

Ήταν ένα παιχνίδι θεαματικότατο, με πολλές φάσεις εναλλάξ. Σημειωτέον ότι, πέρα από τη συναρπαστική εξέλιξη, και τα τέσσερα γκολ που σημειώθηκαν ήαν σπάνιας ομορφιάς.

ΣΚΟΡΕΡ: 83' Τζιμπούρ, 87' Σκόκο - 44' Αράς, 81' Φορτούνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θέλω να πω ότι:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...