Google+ Το Ξέφωτο: Ανταλλακτικό παζάρι έργων τέχνης!!

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ανταλλακτικό παζάρι έργων τέχνης!!


Έργα τέχνης από πίνακες ζωγραφικής μέχρι μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα και οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με το κεφάλαιο της τέχνης θα αλλάξουν χέρια εξ΄αιτίας της ύπαρξης της ιστοσελίδας μας http://dwsepare.ning.com/
Γιατί ακόμα και η τέχνη σε εμάς διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ!

Το ανταλλακτικό παζάρι θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μάη στις 12 το μεσημέρι. Και επειδή στην ιστοσελίδα μας όλοι είμαστε φίλοι και αισθανόμαστε μεταξύ μας κάτι περισσότερο από οικογένεια δεν επιθυμούσαμε κάποιο δημόσιο χώρο για να μας φιλοξενήσει. Επιλέξαμε ιδιωτικό χώρο το σπίτι της μιας εκ των δύο δημιουργών στον Άλιμο Αττικής. Το glamour life-style δεν μας εκπροσωπεί!
Μετά την Αττική μελλοντικά θα πραγματοποιηθούν και άλλα παρόμοια ανταλλακτικά παζάρια και πάντα θα ακολουθείται η ίδια τακτική. Αρχές καλοκαιριού θα οργανωθεί ανταλλακτικό παζάρι με έργα τέχνης και χειροποίητα εδέσματα μακράς διαρκείας στη Θεσσαλονίκη σε σπίτι διαχειρίστριάς μας. Και το φθινόπωρο άλλο ανταλλακτικό παζάρι με «πικάντικα» έργα τέχνης στην Πάτρα σε σπίτι μέλους μας (μιας και η Πάτρα λόγω καρναβαλιού έχει παράδοση στο χιούμορ και σε παρόμοια θέματα).
Στην ιστοσελίδα μας προσφέρονται αντικείμενα δωρεάν. Τα περισσότερα από αυτά είναι καινούρια! Λάθος επιλογές αγορών, δώρα που για τον αποδέκτη τους δεν έχουν αξία, αλλά ακόμα και δημιουργίες μελών! Γιατί η δημιουργία στη σελίδα μας είναι μεταδοτική!
Λύσαμε ακόμα και το «πρόβλημα» της δωρεάν μεταφοράς των αντικειμένων που διακινούνται μεταξύ Αττικής-Θεσσαλονίκης και αντίστροφα. Εθελοντικά μέλος μας αναλαμβάνει την μεταφορά όλων αυτών των αντικειμένων που διατίθενται πάντα ΔΩΡΕΑΝ!
Επίσης είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι εκτός από την προσφορά και ανταλλαγή υπηρεσιών έχουν δημιουργηθεί καινοτόμες κατηγορίες. Ανταλλαγή αγνών τροφίμων , ανταλλαγή φιλοξενίας και πολύ πρόσφατα μια νέα κατηγορία με τίτλο «ταξιδεύουμε μαζί και μοιραζόμαστε κατά το ήμισυ τις δαπάνες». Για τους φιλόζωους διαθέτουμε ειδική κατηγορία επίσης. Αυτά είναι μόνο μερικά μόνο από τα θετικά της ιστοσελίδας μας.
Οι αδιάθετες αγγελίες προωθούνται προσφέροντας κοινωνικό έργο. Μέλη μας αναλαμβάνουν την προώθηση ρουχισμού σε άστεγους, παιχνιδιών σε πολύτεκνες οικογένειες και φαρμάκων στο Μ.Κ.Ο. PRAKSIS.
Η αλληλοβοήθεια των μελών είναι πολλές φορές συγκινητική. Η καλλιέργεια φιλικών σχέσεων και η δημόσια συζήτηση για ανταλλαγή απόψεων με επιχειρηματολογία είναι γεγονός.
Αλλά αυτό που μας χαρακτηρίζει ιδιαίτερα είναι το ΧΙΟΥΜΟΡ σε πείσμα των καιρών.
Μια απλή εγγραφή θα σας πείσει. Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση!
Από τη ομάδα του Δώσε Πάρε

http://dwsepare.ning.com


Μας το έστειλε η φίλη Maria

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θέλω να πω ότι:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...