Google+ Το Ξέφωτο: Αποκλειστικό review για το Vodafone Access Gateway

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Αποκλειστικό review για το Vodafone Access Gateway

Το iPhoneHellas παρουσιάζει το πρώτο αποκλειστικό review του Vodafone Access Gateway, τεχνολογίας 3G Femtocel, στην Ελλάδα.
Η Vodafone εισήγαγε στην Ελληνική αγορά το Vodafone Access Gateway aka VAG, μία συσκευή η οποία υπόσχεται να λύσει το θέμα 3G κάλυψης μιας και παρέχει καλό 3G σήμα για την κάλυψη του μέσου όρου σε τ.μ. για τα σπίτια στην Ελλάδα. Θεμελιώδης προϋπόθεση για να λειτουργήσει η συσκευή και υπηρεσία είναι να υπάρχει ενεργή σύνδεση ADSL internet και φυσικά 3G κινητό με συνδρομή Vodafone.
To VAG κατασκευάζεται από την Huawei και ανήκει στην νέα τεχνολογία Femtocel. Πρόκειται για μία συσκευή η οποία μπορεί να παρέχει 3G κάλυψη στο σπίτι ή το γραφείο καθώς επίσης και σε νεκρά σημεία κάλυψης όπως υπόγεια μιας και δεν απαιτείται να υπάρχει εξωτερικό δίκτυο Vodafone για να λειτουργήσει η συσκευή.
Χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα σύνδεση ADSL, οποιουδήποτε DSL παρόχου, συνδέεται με το δίκτυο κορμού της Vodafone για να παρέχει ολοκληρωμένες 3G υπηρεσίες φωνής και δεδομένων. Η συσκευή μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και 4 ταυτόχρονους χρήστες που μπορούν να πραγματοποιούν παράλληλα κλήσεις φωνής/video ή/και κλήσεις δεδομένων (Mobile internet, mail κτλ.). Η συσκευή υποστηρίζει ταχύτητες HSDPA-7.2/HSUPA-1.4 με απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά να υπάρχει και το διαθέσιμο BW στη σύνδεση ADSL.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Cosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θέλω να πω ότι:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...