Google+ Το Ξέφωτο: Το αμφίβιο τροχόσπιτο

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Το αμφίβιο τροχόσπιτο



Με το τροχόσπιτο Sealander μπορείτε να παρκάρετε ακόμη και μέσα στη θάλασσα.
Σχεδιασμένο από τον industrial designer Daniel Straub, το Sealander είναι το πρώτο τροχόσπιτο που επιπλέει στο νερό. Μάλιστα το σχήμα του του επιτρέπει και να μετακινείται μέσα στο νερό, αρκεί βέβαια να μην έχει κύμα (μην τα θέλετε και όλα δικά σας!).
Και παρόλο που το μέγεθος του Sealander είναι σχετικά μικρό, στο εσωτερικό του υπάρχει αρκετός και αρκούντως ντιζαϊνάτος χώρος για να μαγειρεύετε, να τρώτε, να κοιμάστε και – αν είστε στο νερό – να ψαρεύετε. Το τροχόσπιτο θα βγει στην αγορά το 2012 και θα κοστίζει περίπου 15.000 ευρώ. Αξίζει τα λεφτά του;

In English
With the caravan Sealander you can even park in the sea.
Designed by Industrial Designer  Daniel Straub , the Sealander is the first caravan that floats in water. Indeed, the shape allows it and move through the water, as long as they have not wave (do not you and all yours!).
And although the size of Sealander is relatively small, inside enough and sufficiently designer space to cook, eat, sleep and - if you're in the water - to fish. The caravan will go on sale in 2012 and will cost around 15,000 euros. Worth the money?


http://www.coolspotting.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θέλω να πω ότι:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...